Digital byrå för en av världens främsta organisationer

Plan International

Webbplats för Plan International

Plan International och Triggerfish

Plan International har valt Triggerfish som digital byrå för sin publika webbplats.

Plan International med verksamhet i 73 länder är en av världens främsta barnrättsorganisationer. I Sverige har man 82 000 faddrar och driver en omfattande verksamhet för att stödja barns och flickors rättigheter.

Triggerfish har tagit fram den nya plattformen för plansverige.org. Den nya plattformen är byggd på WordPress med en omfattande WooCommerce installation för gåvoshop samt fadderbrev.

I framtiden kommer fokus ligga på att med en optimal digital plattform och kommunikation öka Plan Internationals möjlighet att skapa skillnad. Att få fler människor att bli faddrar, att man förstår och engagerar sig i Plans löpande arbete.

Besök webbplatsen

Plan om samarbetet

”Vi valde Triggerfish då vi fick en bra känsla för personerna i teamet och att de hade gjort väldigt bra research om oss och våra behov, som gjorde att vi fick förtroende för dem. De kunde också visa på ett nätverk av samarbetspartners som kändes starkt och proffsigt.

Det första vi gjorde var att migrera den gamla webben och till det hade vi satt en tajt tidsram. Trots att det var massor av jobb så levererade Triggerfish på tid, det var imponerande. Sen är Triggerfish alltid trevliga vilket är kul.

Vi får ofta höra att vår webb är så snygg nu, men ännu viktigare för mig är såklart att den fungerar smärtfritt – att mätningen är implementerad, att vi kan tracka om den levererar på de KPI:er vi har satt upp.”

Anna Boberg, Webbmaster, Plan International Sverige

”Vi på Plan ställer höga krav på Triggerfish. Vi är själva kunniga och vet vad vi är ute efter vilket vi tror är uppskattat hos Triggerfish. Vi lär av varandra.”

Anna Boberg, Webbmaster, Plan International Sverige