Bli en Triggerfishare och följ med på en spännande resa

Vi är en snabbväxande byrå med unik kompetens och mycket hjärta. Vi gillar det som ingen tror är möjligt. Vi flyttar ständigt fram vad som är görbart med dagens teknologi och skapar därför webbplatser som skapar affärsnytta på riktigt. Dessutom anser vi att det är en rättighet att ha roligt på jobbet. En oslagbar kombo, om du frågar oss.

Lediga tjänster

Fullstackutvecklare

Bli en del av vårt goa team och skriv vacker kod, både front- och backend.

Läs mer och sök tjänsten

Reactutvecklare

Ett jobb för dig som älskar Javascript, har full koll på React och vill jobba med headless CMS!

Läs mer och sök tjänsten

Senior digital projektledare

Joina vårt härliga projektledargäng och bli en del av våra tvärfunktionella kundteam som brinner för våra kunders bästa.

Läs mer och sök tjänsten

Junior digital projektledare

Som Junior projektledare får du en unik möjlighet att ta rygg på superkompetenta och seniora projektledarkollegor.

Läs mer och sök tjänsten

Connecta med oss!

Bli först med att se våra lediga nya tjänster. Fyll på din profil och chansen ökar att vi kontaktar dig direkt om du matchar den vi letar efter i framtiden.

Connecta nu

Vårt mål är att tillhandahålla branschens bästa arbetsplats

Med dryga 20 års erfarenhet, extremt låg personalomsättning, stabil ekonomi och kunniga medarbetare är vi en trygg och pålitlig arbetsgivare. Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och värnar om relationer – mellan varandra, våra kunder och våra samarbetspartners. Värdeorden är vår grund, det är utifrån dem som allt jobb görs.

 • Hjärta – Vi har ett gott hjärta i allt vi gör, både mot varandra och mot kunder. Vi trivs i relationer där man ställer upp och har en ömsesidig respekt för varandras hantverk och affär. Vi tror på att godhet vinner i längden.
 • Passion – Vi älskar vårt yrke och våra kunder. Vi drivs av en nyfikenhet och att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi bjuder också på vår kunskap med målet att våra kunder utvecklas under samarbetets gång.
 • Kvalitet – I alla led strävar vi efter att hålla hög kvalitet. Det gäller mellan medarbetare, mot kund, i kommunikation och i leveranser. Vi skapar alltid lösningar som utgår från kundens och deras målgruppers behov.
 • Stolthet – Vi siktar alltid på att vara vårt bästa jag, då är vårt hantverk och vår kompetens i en klass för sig. Vi jobbar också alltid för att våra kunder ska känna sig stolta över att arbeta tillsammans med oss.

För oss är vår värdegrund en självklarhet

Triggerfish värderar, visar hänsyn och respekt för alla människor oavsett etnicitet, kön, sexuell läggning, religiös åskådning eller politisk inriktning.

Långt mer än bara WordPress

En del tror att WordPress enbart handlar om att installera ett gäng plugins och sedan är man redo att köra. Det är ljusår från hur vi jobbar på Triggerfish. Här är avancerade integrationsprojekt, komplexa internationella webbar, e-handel, appar, headless och avancerad webbutveckling vardag. Vi är bland de ledande i Norden på WordPress och en av anledningarna stavas spetskompetens.

Vi drivs av utmaningar

I alla uppdrag vi tar oss an är målet att överträffa kundernas förväntningar. Vi gör det med ett otroligt engagemang, högkvalitativa leveranser och med ledordet att ingenting är omöjligt. Man behöver bara tänka utanför den berömda boxen för att lyckas.

Här är ett axplock av det vi gjort och gör

 • Byggt ett intranät för DICE
 • Lanserat Spotifys webbplats för jobbsökande på WordPress VIP
 • Jobbar nära kunder som gör skillnad så som Plan Sverige, WWF, IOGT-NTO-rörelsen och GodEl
 • Tagit oss an Scouternas ca 700 webbplatser för deras kårer
 • Byggt och ansvarar för Vasakronans nya webbplats

Våra tvärfunktionella team

En teamchef, en projektledare, en designer, ett gäng utvecklare. Dessutom tillgång till analytiker samt kvalitets- och testansvarig efter behov. Så ser våra team ut, oftast. Den kombon av kollegor ser vi ger oss möjlighet att jobba mer kundcentrerat, mer snabbfotat och mer effektivt. Du kommer ha möjlighet att engagera dig och vara med och påverka hur just ditt team och dina projekt fungerar, planerar och jobbar mot kunder. Du får därmed bättre förutsättningar att tänka proaktivt och känna ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Båda dessa grejer tror vi är grunden för att må bra på jobbet. Du kommer fortfarande ha nära samarbeten med fler på bygget men ditt team blir din givna hemvist (på arbetstid alltså). Det är där du odlar dina kundrelationer och bidrar till kundernas affär likväl som vår.

Hos oss gör du skillnad på riktigt

Eftersom du spenderar ganska många timmar av ditt liv på jobbet så tycker vi att det är givet att timmarna ska läggas på att göra världen en gnutta bättre. I dagsläget kommer ungefär 20% av vår omsättning från kunder som på olika sätt gör skillnad för djur, natur och samhälle. Långsiktigt siktar vi på att nå 51%.

För att komma dit jobbar vi aktivt med valet av kunder och de vi samarbetar med redan idag gör oss nästan löjligt stolta, exempelvis:

 • WWF Världsnaturfonden
 • Plan International
 • Scouterna
 • Diakonia
 • KRAV
 • IOGT-NTO, Hand-in-Hand, GodEl och många fler

Vårt värdeord #1 är hjärta. För att du ska trivas hos oss tror vi att även ditt hjärta klappar för att göra jorden till en bättre plats.

Vi kallar det Work-life-balance

Friheten att kunna planera sin tid är bland de viktigaste ingredienserna för att trivas på jobbet.

Vi tycker det är en självklarhet att man kan jobba fler timmar en dag för att gå tidigare en annan, oavsett om det handlar om att hämta barn på förskolan eller hinna till träningspasset. Att jobba hemifrån mellan varven funkar också fint. I retur ser vi fram emot att få 100% av ditt engagemang.

Vi är i STHLM, var är du?

Både vi och de flesta av våra kunder finns i eller runt omkring Stockholm. Där behöver dock inte du vara. Briljant kompetens finns överallt och den vill vi ta del av. På grund av senaste årets omständigheter har remote work blivit vardag för de flesta. Och det funkar! Därför välkomnar vi dig som hela eller delar av din arbetsvecka vill jobba på distans även i framtiden. Givetvis kan du landa in på vårt kontor i Hornstull precis när du vill ändå.

Fler förmåner som gör skillnad

 • 5 000:- i friskvårdsbidrag
 • 30 dagars semester
 • Minst en resa varje år till en spännande plats
 • Seniort projektledarteam
 • Kreativa och prestigelösa medarbetare
 • Utbildningar som breddar kunskaper och personlig utveckling
 • Ofta frukost, fika och firande
 • Roliga aktiviteter efter arbetstid
 • Gemensamma träningspass
 • Alltid ett JA på ledighetsansökan
 • Schyssta och bra ersättningsnivåer, tjänstepension m.m
 • Sjukvårdsförsäkring så du kommer först i kön på privatklinik om du blir sjuk
Newsletter

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.