Förvaltning, drift och support av WordPress

Smidigt, säkert och högpresterande. Med väl beprövade metoder och knivskarp struktur ansvarar vi för några av Sveriges mest komplexa webbplatser, alltid med säkerhet, prestanda och upptid i fokus.

Lång erfarenhet av WordPress förvaltning

Vi har ansvar för några av Sveriges största bolag och har under våra dryga 20 år i branschen fått ovärderlig kunskap om hur man optimalt driftar och förvaltar webbplatser, speciellt de byggda i WordPress.

Alltid uppdaterat

Hos oss får du säkerhets-, versions- och pluginuppdateringar med en tydlig process och struktur. Det håller ditt system säkert, modernt och konstant högpresterande. Om du eller dina redaktörer skulle ha frågor erbjuder vi även grundläggande eller avancerad support och felsökning.

Driftar i miljö 100% anpassad till WordPress

Hög tillgänglighet är avgörande för en webbplats. Vi jobbar därför med optimerad kod och olika cachelager samt CDN för att säkerställa snabbhet och med backuper ner på minutnivå vid behov. Vi driftar modulärt för att kunna er webbplats ska kunna växa och isolerat för att förhindra negativ spridning vid attacker. All kod är versionshanterad och du godkänner nyutveckling i en separat testmiljö innan den går live i produktionsmiljön.

Säkerhet
i allt vi gör

Läs mer om hur vi jobbar

Under åren har vi byggt upp ett heltäckande säkerhetstänk i vår organisation. Det handlar om allt från hur vi driftar våra webbplatser och vilka plugins vi använder till hur vi utvecklar kod, skyddar känslig data och jobbar i redundanta team. Tillsammans bildar det oslagbar kvalitet i leveranserna.

Supportar dig efter lansering

Supporttjänsten är en skön trygghet för dig som kund. Vi kan din webbplats, förstår dess uppbyggnad och vilka utvecklingsmöjligheter den har. Supporten hjälper dig med användarfrågor, mindre beställningar eller enklare problemlösning. Maila oss så tar vi det därifrån.

Uppdaterar webbplatsen regelbundet

WordPress utvecklas konstant och nya versioner kommer hela tiden. Med vår tjänst WordPress Update behöver du inte oroa dig för att missa några av dem.

Tjänsten innebär att vi med jämna mellanrum uppdaterar både webbplats och plugins till den senaste versionen. Uppdateringarna sker under kontrollerade former och vi testar igenom allt i en utvecklingsmiljö innan lansering.

Retainer när vi jobbar nära varandra

Många av våra kunder väljer att fortsätta jobba nära oss för att kunna vidareutveckla, analysera och förbättra sin webbplats. Ofta enas vi om ett antal timmar som används till specifikt uppsatta mål och aktiviteter.

Fördelarna är många, det mest givna är att du får tillgång till ett brett spektrum av kompetenser för en rimlig kostnad. Du får också allokerad tid i vår planering vilket gör att det alltid finns utrymme att utföra det som önskas. Det blir även enklare att planera mot en viss deadline. Med ett tätt samarbete, där vi känner till varandras verksamheter väl, kan vi arbeta proaktivt med framtida händelser.

Vi är bara ett mejl bort

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med drift, support och förvaltning.

Kontakta oss