Webbutveckling

Webbutveckling är hjärtat i vår verksamhet. Vi är marknadsledande på ett komplext hantverk som gett oss möjlighet att bli digital partner till några av Sveriges största varumärken. Hos oss får du hjälp med allt från publika webbplatser och appar till E-handel, intranät och integrationer.

Vi lever och andas omfattande webbplats­projekt

I flera år har vi drivit både komplexa och affärskritiska webbprojekt, alltid med ett starkt säkerhetstänk och med målet att aldrig fastna i gammal teknologi. Med hundratals projekt i bagaget besitter vi ovärderlig kompetens kring vad som funkar och inte. Som kund hos oss får du rekommendationer på lösningar som bygger på tusentals timmars erfarenhet från en mängd olika verksamheters webbprojekt. Det är svårslaget.

Hjälper dig med olika webbplats­projekt

Publika webbplatser för företag och organisationer

Ofta ligger fokus på att kommunicera affärsnytta där syfte och mål tas fram genom en väl beprövad metodik. Många av våra kunder har dessutom verksamhet på en global marknad eller har en rad olika varumärken som kräver multisiter och flerspråksstöd.

E-handel med WooCommerce

Avancerad e-handel är kärnan hos flera av våra kunder, både nationellt och internationellt. Vi använder WooCommerce, ett otroligt lättarbetad och mycket tillförlitlig e-handelsplattform.

Intranät du slipper skämmas över

Vi kan våra integrationer och att bygga arkitektur som håller. Vi ger dig ett WordPress-intranät som du enkelt kan administrera och effektivt kommunicera via.

Mina sidor med inloggat läge

I flera projekt har vi byggt lösningar för inloggade Mina sidor, där har vi kopplat WordPress mot ett CRM-system som hanterar all moderdata.

Komplexa integrationer är vår vardag

Nästan alla projekt kräver en eller flera integrationer mot externa parter, detta för att kunna ge slutkunden en så sömlös upplevelse som möjligt.

Vi integrerar exempelvis:

  • CRM-system
  • Market Automation System
  • Nyhetstjänster
  • IR plattformar
  • PIM lösningar
  • Betallösningar och BankID
  • Affärssystem/ERP
  • Mäklarsystem
  • Produktdatabaser

Gärna WordPress ofta i kombination med React

För många år sedan valde vi att fokusera på ett CMS, WordPress, och bli riktigt bra på det. Vi jobbar även med WordPress Headless. Det har gjort att vi attraherar kunder med höga krav som vill jobba med ett team som är otroligt erfarna. WordPress är dock inte svaret på alla gåtor, därför har vi även en bredd som gör det möjligt att hitta teknik som passar just dina behov. Vi gör exempelvis också appar.

Kvalitet i allt vi gör

När våra kunder beskriver oss är kvaliteten på leveransen ett återkommande tema. (Det har till och med blivit ett av våra värdeord.) För oss betyder kvalitet inte bara perfektion i frontendutveckling utan mycket mer.

Säkerhet

Säkerhet genomsyrar hela vår organisation. Den styr vår strategi kring drift, våra val av teknologier, våra processer och arbetssätt och hur vi bedriver utveckling och förvaltning. Det är en grundbult som aldrig tummas på och gör att vi år efter år får möjlighet att arbeta med komplexa projekt med höga säkerhetskrav.

Långsiktiga lösningar

Allt vi bygger ska kunna vidareutvecklas vid behov. Det sparar dig inte bara tid och pengar i det långa loppet, det är det som skiljer oss från andra. Vi tar ansvar för helheten och tar höjd för drift och förvaltning direkt. Det kanske låter lite högtravande men efter decennier av erfarenhet vet vi att det inte är en självklarhet för alla.

Noggranna processer och standarder

Vi utvecklar efter noggrant framtagna processer, strukturer och standarder. Det gör vidareutveckling och support enkelt samt skapar redundans.

Redundanta team

Hos oss trillar inga arbetsuppgifter mellan stolarna på grund av bristande överlämningar eller dokumentation. Vi har noggranna processer och rutiner samt jobbar alltid minst två på varje projekt. Utvecklingsteamet jobbar tätt tillsammans och tätt med den tekniska projektledaren och strategen som deltar i projekten. Teamet ser till att du får rätt lösning med teknik som passar ditt projekt.

Användarvänlighet för både kund och kollega

En webbplats kan vara fantastiskt snygg men är antingen svår att förstå eller icke anpassad för funktionshindrade. I alla projekt jobbar vi med användarvänlighet för besökaren men inte sällan även med kunder som kräver att vi följer WCAG (tillgänglighet).
Men användarvänlighet handlar inte bara om dina externa målgrupper. Vårt hjärta klappar även för de som dagligen ska hålla webbplatsen uppdaterad – redaktörer och administratörer. Vårt mål är därför att alltid skapa gränssnitt som gör jobbet enkelt, effektivt och roligt.

Värnar stolt om open source

Vi tror på att jobba med open source, att dela med oss av kunskap och hjälpa varandra att skapa framtidens digitala lösningar. Som en framträdande aktör på den nordiska marknaden inom WordPress ser vi det som vårt kall att bidra till en värld med öppen data. Det är så innovation föds och spjutspetskompetens växer och frodas. Och mitt i det där, där vill vi vara.

Visste du att vi hanterar från 1 till 700 webbplatser per kund?

Känn på det. Från 1-700 webbplatser PER KUND. Det säger kanske sig självt att vi är vana att hantera många bollar samtidigt, allt från olika syften och mål till funktioner och utseenden. Har du fler? Spännande! Langa över utmaningen så kör vi!

Nytt projekt på g?

Hör av dig om du vill göra webbplatsresan tillsammans med oss.

Kontakta oss