Senior webbyrå som tar din affär längre

Vi är en datadriven webbyrå som sedan länge drivit komplexa och affärskritiska webbprojekt med kunder både i och utanför Sverige. Här är integrationer, e-handel, appar, headless och avancerad webbutveckling vardag. Vi är bland de ledande i Norden på WordPress men lotsar vant kunder i alla typer av projekt.

Triggerfish
– en del av iO

Triggerfish är sedan september 2022 en del av den europeiska byrån iO, en spännande verksamhet med över 2000 anställda fördelade på över 30 byråer i länder som Nederländerna, Belgien, Danmark, Bulgarien och nu även Sverige. Tillsammans siktar vi på att bli en ledande end-to-end byrå inom digital transformation och kommunikation.

Mer om ägarbytet

Att gå in i en era tillsammans med iO känns extremt rätt i timing för Triggerfish utvecklingsfas. Vi har kommit långt men både marknad och medarbetare ställer krav som vi nu kan matcha med ett bredare och djupare erbjudande.

Våra styrkor som byrå och partner

Svårslaget analys- och insiktsarbete

Ett datadrivet arbetssätt är kärnan i vår verksamhet. Med hjälp av ettor och nollor, förstudier och workshops kartlägger vi kunders digitala närvaro och behoven hos deras användare. Utifrån insikterna skapar vi tillsammans med dig som kund en strategi som stärker din affär, bygger varumärke och boostar engagemang. Vi bjussar gärna på vår kunskap så att du själv blir trygg med att hämta in data, lära dig vad den betyder och hur du kan använda den för att påvisa webbplatsens affärsvärde.

Läs mer om webbanalys eller digital strategi

 

Projektledning i världsklass

Våra seniora och kundfokuserade projektledare är kittet som håller webbprojekten samman. De arbetar enligt gedigna processer som säkerställer stabilitet och kvalitet i både genomförande och slutleverans. Agila arbetssätt ligger dem varmt om hjärtat och tillsammans med vår långsiktiga samverkansmodell blir de en given sparringpartner för dig kring kontinuerliga förbättringar och optimering av samarbetet.

Möt Therese “Tessan” Öberg, projektledare

UX, UI och design för alla projekt

Tack vare egen designstudio och UX-kompetens kan vi även ta fram kundupplevelser som berör, och gör jobbet  – på samma gång. Eftersom vi är en digital partner till många verksamheter där tillgänglighet står högst upp på agendan har vi även kompetens i WCAG i huset.

Så hjälper vi dig inom design och tillgänglighet

Lär känna en UX:are

Bäst på teknik

Triggerfish har alltid varit omtalad som en av Nordens främsta teknikbyråer inom vår nisch, det är få som slår oss på fingrarna. Vi har attraherat några av branschens främsta utvecklare som alla bidrar med olika perspektiv och kunskap. Den röda tråden är deras passion för att hitta den absolut bästa lösningen för dig. De kan rekommendera lösningar som bygger på tusentals timmars erfarenhet, från en mängd olika verksamheters projekt.

Läs mer om vår webbutveckling

Människorna som gör jobbet möjligt

Här finns ca 40 drivna och kunniga medarbetare som med en familjär och humoristisk stämning ger liv till Triggerfish. För här finns inte bara talanger utan också människor. Det kan tyckas överdrivet att nämna, men den mänskliga delen av vårt erbjudande är något vi alltid hållit högt. Vi är människor som pratar samma språk som dig som kund, som förstår din vardag, dina utmaningar och dina mål. Eftersom våra samarbeten ofta spänner över flera år är den här kombinationen av människa och professionalism en helt avgörande del för vår gemensamma framgång.

Vi som jobbar på Triggerfish

Vi har en vision om att bidra till något större

Vi är ett målmedvetet gäng som tillsammans lutar oss mot en vision om att på olika sätt bidra till att göra världen bättre för djur, natur och människa. Det påverkar ständigt våra vägval men det absolut tydligaste är att vi aktivt arbetar för att jobba med kunder som vill göra samma skillnad som oss. I dagsläget kommer ungefär 25% av vår omsättning från kunder som dessa, långsiktigt siktar vi på att nå 51%.

Lär känna våra kunder

När vi får höra att våra insatser som byrå har bidragit till att fler flickor får lära sig läsa eller att bidrag för att skydda regnskogarna ökat, ja då blir vi helt varma i hjärtat. Det är få förunnat att få jobba nära kunder som exempelvis Plan Sverige, WWF, Diakonia, IOGT-NTO-rörelsen och Naturskyddsföreningen.

Vad några av dessa partnerskap har lett till kan du se under våra uppdrag.

Värdeord som hjälper oss nå dit vi vill

Istället för att dokumentera några klyschiga ord som snabbt glöms bort har våra värdeord växt fram ur vår vardag. Det är det här som genomsyrar alla våra arbetsdagar. Det är också en viktig del i rekryteringsarbetet och i valet av kunder vi samarbetar med.

Hjärta

Vi har ett gott hjärta i allt vi gör, både mot varandra och mot kunder. Vi trivs i relationer där man ställer upp och har en ömsesidig respekt för varandras hantverk och affär. Vi tror på att godhet vinner i längden.

Passion

Vi älskar vårt yrke och våra kunder. Vi drivs av en nyfikenhet och att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi bjuder också på vår kunskap med målet att våra kunder utvecklas under samarbetets gång.

Kvalitet

I alla led strävar vi efter att hålla hög kvalitet. Det gäller mellan medarbetare, mot kund, i kommunikation och i leveranser. Vi skapar alltid lösningar som utgår från kundens och deras målgruppers behov.

Stolthet

Vi siktar alltid på att vara vårt bästa jag, då är vårt hantverk och vår kompetens i en klass för sig. Vi jobbar också alltid för att våra kunder ska känna sig stolta över att arbeta tillsammans med oss.

Hör av dig!

Vill du bolla ett framtida projekt? Eller kanske ställa en fråga om en jobbannons? Släng iväg ett mejl så hör vi av oss.

Kontakta oss

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.