Digital byrå med fokus på långsiktig webbutveckling

Triggerfish är en digitalbyrå i Stockholm med en förkärlek till WordPress. Vi hjälper dig att skapa webbnärvaro som stöttar din kommunikation, försäljning och ditt varumärkesbyggande.

En digital partner for life

Från det att bolaget grundades år 1999 har vi tagit lärdom av våra erfarenheter och utvecklats till en byrå som idag tar oss an de mest komplexa digitala lösningarna för uppdragsgivare med höga ambitioner. Det är i den typen av projekt som vi trivs allra bäst.

Våra kunder ser oss ofta som en långsiktig samarbetspartner där vår breda palett av tjänster stöttar dem i allt från analys till förvaltning. Det är den där långa relationen som skapar magi, som ger dig den digitala närvaron som ditt varumärke förtjänar.

Hantverket som skiljer oss från mängden

Vi älskar att utmanas och att utmana. Kreativa lösningar och att överträffa dina förväntningar på vad som är möjligt är det som driver oss framåt. Kvalitet betyder allt, vi ger oss inte förrän upplevelsen är prickfri.

Vi blir nästan oförskämt stolta när vi levererat ett projekt eftersom vi vet att det är ett resultat av outtröttligt engagemang, teamets samlade tekniska kompetens, projektledarens senioritet och rent krasst – en väldans massa hjärta.

Gruppbild på Triggerfish i Bad Gastein

Teamet som gör jobbet

Triggerfish består av ca 40 positiva, talangfulla och kunniga medarbetare som med en familjär och humoristisk stämning skapar både webbprojekt och arbetskultur som berör. Här finns några av nordens bästa kompetenser inom webbutveckling, men här finns också människor. Människor som pratar samma språk som dig, som förstår din vardag, dina utmaningar och dina mål. Eftersom våra samarbeten ofta spänner över flera år är den här kombinationen av människa och professionalism en helt avgörande del för vår gemensamma framgång.

Här kan du se alla som jobbar hos oss

Viktiga vägledande värdeord

Istället för att dokumentera några klyschiga ord som snabbt glöms bort har våra värdeord växt fram ur vår vardag. Det är det här som genomsyrar alla våra arbetsdagar. Det är också en viktig del i rekryteringsarbetet och i valet av kunder vi samarbetar med.

Hjärta

Vi har ett gott hjärta i allt vi gör, både mot varandra och mot kunder. Vi trivs i relationer där man ställer upp och har en ömsesidig respekt för varandras hantverk och affär. Vi tror på att godhet vinner i längden.

Passion

Vi älskar vårt yrke och våra kunder. Vi drivs av en nyfikenhet och att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vi bjuder också på vår kunskap med målet att våra kunder utvecklas under samarbetets gång.

Kvalitet

I alla led strävar vi efter att hålla hög kvalitet. Det gäller mellan medarbetare, mot kund, i kommunikation och i leveranser. Vi skapar alltid lösningar som utgår från kundens och deras målgruppers behov.

Stolthet

Vi siktar alltid på att vara vårt bästa jag, då är vårt hantverk och vår kompetens i en klass för sig. Vi jobbar också alltid för att våra kunder ska känna sig stolta över att arbeta tillsammans med oss.

Vad som triggar oss

Nöjda kunder

Vårt mål är att vinna årets byrå. Förutom att det skulle vara extremt härligt och motiverande så är det ett pris som står för mycket av det som Triggerfish är och vill vara. Det ger oss ett kvitto på att alla relationer, projekt och processer uppnår maximal kundnöjdhet.

Nöjda medarbetare

Med medarbetare som trivs blir leveranserna och servicen mot dig som kund bättre. Vi jobbar därför strategiskt och systematiskt för att säkerställa att vårt team ser Triggerfish lika mycket som en spännande plats för utveckling som en trygg hemmahamn med familjär stämning.

Ekonomisk stabilitet

En stadig grund är avgörande för att kunna utvecklas men också för att våga chansa och kanske ibland även misslyckas. Även om snack om pengar, KPI:er, likviditet eller moms kan anses torrt så är det kunskapen kring dessa områden som skapar trygghet och växtkraft.

En hållbar företagskultur

Det är människorna som gör Triggerfish. Därför jobbar vi aktivt med en rad olika aspekter som tillsammans skapar förutsättningar för en långsiktig relation mellan varje enskild medarbetare och företaget.

Work-life-balance

För oss är det en självklarhet att ge möjlighet till individuell utveckling, skapa god trivsel på kontoret, anordna gemensamma aktiviteter eller resor och ha en strategi för vad vi kallar work-life-balance – en möjlighet att få ihop livspusslet. Vi tror nämligen att det är så man får, och behåller, de bästa medarbetarna i branschen. Vår låga personalomsättning ser vi som ett bevis på att vi lyckas.

Värderingar

Hos oss är alla människor lika mycket värda. Vi visar hänsyn och respekt oavsett etnicitet, kön, sexuell läggning, religiös åskådning eller politisk inriktning.

Arbetsmiljöpolicy

Alla på Triggerfish är en del av, och medskapare till, en arbetsmiljö som ska vara god och funktionell. Vi arbetar förebyggande mot ohälsa och olycksfall på arbetet och att följa de krav som ställs på verksamheten genom lagstiftning och myndighetsföreskrifter.

Kunder som gör skillnad

Vi har en förkärlek till att jobba med kunder som bidrar till en bättre värld. Det gör att vårt jobb som digital byrå känns extra meningsfullt och värdefullt. När vi får höra att våra insatser som byrå har bidragit till att fler flickor får lära sig läsa eller att bidrag för att skydda regnskogarna ökat, ja då blir vi helt varma i hjärtat. Det är få förunnat att få jobba nära kunder som exempelvis Plan Sverige, WWF, Diakonia, IOGT-NTO-rörelsen och Naturskyddsföreningen.

Vad några av dessa partnerskap har lett till kan du se under våra uppdrag.

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.