App-utveckling

Hur många appar har du i din telefon just nu? Förmodligen betydligt fler än du tror. I ett flerkanaligt medielandskap blir appen dessutom avgörande för att nå ut till vissa målgrupper. Hos oss får du hjälp med att bygga appar som körs på både Android och iOS.

Därför ska du investera i app-utveckling

Appar kan beroende på sammanhang fungera som komplement till andra digitala tjänster, eller vara navet i din digitala värld. Oavsett anledning så kan vi hjälpa dig utveckla dem. Varje app-bygge utgår givetvis från specifika behov men här är tre anledningar varför du borde investera i app-utveckling:

  • Appen kan bidra till att öka kundunderlaget och spetsa marknadsföringen: när din app laddas ner och installeras registreras användaren i dina system vilket exempelvis borgar för personaliserad marknadsföring framöver.
  • Appen kan effektivisera interna affärsprocesser genom att bli ett arbetsverktyg för medarbetare att till exempel dela dokumentation och data.
  • Appen kan öka dina målgruppers lojalitet genom att du integrerar rabatter eller tävlingar som skapar engagemang.

En kodbas för flera plattformar

När du jobbar med oss får du inte bara otroligt kompetenta utvecklare och designers utan också en rådgivande partner som leder dig genom hela processen. Vi är vana att väva ihop specifika målgruppsbehov med omfattande verksamhetsbehov och skapa lösningar som verkligen gör jobbet. Som gör nytta på riktigt.

Hos oss får du hjälp med att bygga hybridappar, en lösning som ger dig flera fördelar:

  • Samma kod körs för Android/iOS/Webb, vilket innebär att vi gör ändringar på ett ställe som sedan byggs om till de olika plattformarna.
  • Utvecklingstiden blir mindre då vi jobbar i ett och samma språk (Javascript) istället för att bygga en enskild app för varje plattform.
App för Byggkeramikrådet

Så byggde vi en app till Byggkeramik­rådet

Om du är nyfiken på hur vi hjälpt andra kunder så föreslår vi att du tar dig en titt på vår app för Byggkeramikrådet. Vi har jobbat med Byggkeramikrådet i över 10 år. När de behövde hitta ett sätt att modernisera dokumenthanteringen för Sveriges alla plattsättare blev appen det självklara valet. Vi byggde den i Ionic, ett ramverk för hybridappar, ihop med React och TypeScript.

Läs om hela projektet

Men vad är egentligen en app?

Enkelt uttryckt kan man säga att appar är ett samlingsnamn på applikationer och lösningar som är anpassade till smartphones och läsplattor, även om de program som idag finns på datorn också brukar kallas för appar. Appar installeras direkt på enheten eller laddas ner från exempelvis en tredjepartsleverantör. De vanligaste operativsystemen är Android och iOS, dessa två står för i princip hela marknadens utbud i dagsläget.

Förverkliga din app-idé

Vi har kunskapen, tekniken och säkerheten. Hör av dig om du behöver hjälp med app-utvecklingen.

Kontakta oss