E-com/E-handel

En hållbar, lönsam, integrerad och högkonverterande e-handel är ofta en nyckelfaktor för både privata företag och insamlingsorganisationer. Vi gör e-handelslösningar, ofta med WooCommerce, som hjälper dig skapa nya affärsmöjligheter på just din digitala marknad.

E-handel som ökar lönsamheten

Vi har under alla verksamma år jobbat med olika typer av e-handelsprojekt, både komplexa och enklare. Den absolut mest avgörande erfarenheten vi dragit av alla dessa projekt är vilken av att förstå och optimera varje del av köpresan. Du måste in och skruva på många detaljer för att skapa de där perfekta smidiga flödena som funkar för användaren, OCH administratören. E-handel går snabbt, det ska därför vara enkelt för både redaktörer att uppdatera utbudet och för kunden att se utbudet.

Triggerfish Wordpressutvecklare

WordPress + WooCommerce

Vår förkärlek till WordPress gör att WooCommerce ligger oss nära till hands. WooCommerce ger oss stor frihet och har en väl utbyggd plattform som med lätthet kopplas samman med WordPress. Kombon används i flertalet av våra e-handelsprojekt.

Agilt och datadrivet optimerar e-handelsprojekt

E-handel handlar dock inte bara om tekniken. Den bygger också på djupgående insikter i dina kunders beteende, ditt erbjudande och hur vi på bästa sätt kan sy ihop dessa till en brusfri upplevelse. Vi hjälper dig därför med allt från analys till långsiktig optimering och förvaltning. Det handlar exempelvis om:

  • UX & UI
  • Konverteringsoptimering
  • Mobila lösningar
  • Komplexa integrationer
  • Betalningslösningar
  • PIM

Vår agila metodik har visat sig ypperlig i e-handelsprojekt eftersom det innebär att vi enkelt kan lansera en lösning som sedan utvärderas, optimeras och vidareutvecklas efter hand.

Om du dessutom adderar våra konverteringsexperters insikter via analyser och statistik får du ett framgångsrecept på hur man snabbt kan omsätta idé till handling, oavsett om det handlar om nya tekniska lösningar eller finjusteringar på innehållsnivå.

Så har vi hjälpt kunder med e-handel

Söker du en e-handel byrå?

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss