Standby Group - webb för flera olika marknader

Standby Group utvecklar, tillverkar och säljer styrsystem och varningsutrustning för utrycknings- och specialfordon vilket gör dem till en komplett systemleverantör i branschen. Standby AB är marknadsledande i Norra Europa och erbjuder innovativa lösningar och produkter som ger bäst uppmärksamhet åt dem som kör utrycknings- eller arbetsfordon. Genom gedigen kunskap, kompetent personal och en stark känsla för service är Standby Group en pålitlig och effektiv partner.

2 webbsidor på Standby groups webbplats

Vårt uppdrag

Med lokal närvaro på marknader i flera länder ville Standby Group samla sin digitala närvaro i ett gemensamt varumärke och på en teknisk plattform. Hos oss hittade de en leverantör som kunde hjälpa dem med båda utmaningarna. Det nya tekniska ramverket och den synkroniserade digitala närvaron gör nu att Standby är redo att digitalisera sin affär på riktigt och därmed ge sina kunder ännu bättre service. Nästa steg är att ta vidare arbetet med E-handel för att täcka in vilka behov som olika marknader har.

Framgångsfaktorer vi sett i projektet hittills

  • Framtagning av en teknisk roadmap hjälpte oss att sätta en tydlig och gemensam vision.
  • Konstruktiva diskussioner har hjälpt oss att komma framåt – tillsammans.
  • Dedikerad projektgrupp med representater från varje marknad hos Standby Group, där vi samarbetat tätt och iterativt under hela projektet.

Integrationer på webbplatsen

PIM – för produkthantering

Vad vi hjälpt till med

  • UX
  • Design
  • Digital transformation – Technical Roadmap
  • Utveckling
  • Website Quality Audit
  • Uppsättning av GA4 och dashboards
2 webbsidor på Standby groups webbplats

Utmaningar i projektet

Det kräver sin beskärda del av dialog och förankring för att få ihop sex marknader och språk i en gemensam digital närvaro. Tricket blev att ge det lite tid, att låta behoven av att synka styra framför att forcera fram beslut. Den gemensamma lanseringen kom därmed i mål!

Vi ser fram emot den fortsatta gemensamma resan!

2 webbsidor på Standby groups webbplats

Då Standby Group växer i Europa och behovet kom till att bygga upp en gemensam hemsida mellan bolagen, föll vårt val på att samarbeta med Triggerfish. Utmaningen bestod i att sammanfoga våra länder och få ett starkare varumärke, men samtidigt vidareutveckla vår lokala närvaro på respektive marknad. Triggerfish guidade oss på ett mycket bra sätt igenom processen och tillhandahöll god service och fokus på användarupplevelsen. Vi har nu sedan årsskiftet en nylanserad hemsida på plats och vi är mycket nöjda med resultatet.