Webbprojekt för ett av Sveriges snabbast växande spelföretag

Massive Entertainment

Webbplats för Massive Entertainment

Ett av Sveriges klarast lysande spelföretag, Massive, sökte en affärstänkade digital byrå som kunde avspegla deras varumärke och bolag.

Projektet

Utifrån en nyligen framtagen grafisk profil tog Triggerfish sig an uppdraget med ny webbplats vars syfte är att primärt stödja rekrytering och employee branding.

Uppdrag

  • Strategi
  • Koncept och design
  • Teknisk produktion samt integration
  • Långsiktig förvaltning och optimering

Massive Entertainment om samarbetet

”I början av 2017 gick vi och funderade på ny webbsida och vi visste att vi var ute efter att skapa något som verkligen representerade oss och vår position som världsledande spelutvecklare.Vi letade efter en lämplig samarbetspartner och hade bland annat satt upp Triggerfish på vår shortlist, utan att de visste om det. I samma veva blev vi kontaktade av dem, det var ett roligt sammanträffande.

När Triggerfish sedan pitchade så imponerades vi dels av deras visuella koncept, dels av deras strategiska tänk. Framförallt det strategiska stämde väldigt bra med hur vi tänkte runt koncept och huvudfokus på webbsidan, därför blev Triggerfish ett självklart val.

Vi letade inte bara efter en webbyrå, utan en långsiktig partner. Vi värdesätter att de tänker själva och vågar utmanar oss, det lyfter samarbetet. När Triggerfish började jobba med oss så hade de väldigt lite att utgå ifrån eftersom vi parallellt höll på att jobba fram en ny grafisk identitet för vår spelstudio. Trots det så gick det ganska snabbt att hitta rätt känsla och form.

En liten oro vi hade var att vi sitter i Malmö och de i Stockholm, men det har inte varit något problem.

Om jag skulle tipsa någon om webbyrå så skulle jag säga att letar man efter en byrå som kan kombinera strategiskt och affärsinriktat tänk med grafisk spets, så ska man kontakta Triggerfish.”

Daniel Nore, Massive Entertainment – A Ubisoft Studio

”It has been a real pleasure to work with Triggerfish on this project! We always find it exciting to collaborate with partners who are as obsessed with Quality as we are.”

David Polfeldt, CEO