Kompetenskärlek vid första ögonkastet

Vi vet att vi har några av Sveriges bästa Wordpress-utvecklare. Det är extra roligt när kunderna känner samma sak. Vasakronan tyckte så mycket om just ”sin utvecklare” att när han började jobba på Triggerfish följde Vasakronan efter. Den typen av personberoende gillar vi.

Snäv webb för växande Vasakronan

Med ett fastighetsbestånd på över 140 miljarder kronor är Vasakronan Sveriges största fastighetsbolag och ett av de största i Europa. De äger och förvaltar i dagsläget 173 fastigheter och tillsammans tar dessa upp en hisnande area om hela 2,3 miljoner kvadratmeter.

Att vara störst i sin bransch betyder att det finns ett högt tryck på den digitala närvaron. Den gamla webbplatsen började därför kännas utdaterad och begränsande vilket var anledningen till att vi under 2018 fick möjlighet att ta ett omtag tillsammans med en extern designer.

  • Teknisk produktion
  • Integration
  • Arkitektur
  • Förvaltning

Öka leadsen med smart sök

Siten hade flera effektmål och syften. Det primära var givetvis att stödja Vasakronans kärnverksamhet – uthyrning av lokaler. Lösningen blev en tydlig och kundvänlig filtreringsfunktion som funkar lika bra på dator som i mobil. Det skapades också utrymme för befintliga hyresgäster och investerare, plats att beskriva Vasakronan som arbetsgivare plus att fastighetssystem, nyhetsarkiv och felanmälan integrerades i plattformen. Allt paketerades i en design som andades spetskompetens, ansvarstagande och innovation – precis i linje med Vasakronan själva.

Vi hade tidigare jobbat med en skicklig utvecklare som flyttade till Triggerfish. Redan vid första mötet med Triggerfish tyckte vi om dem. De kändes väldigt trygga. Jag vet att byråerna försöker jobba sig bort ifrån personberoende men helt ärligt så är det mycket personerna man väljer. Efter första mötet med Triggerfish fick jag lov att ringa runt till alla andra jag kontaktat och säga att: tyvärr, vi har redan hittat vår byrå.

Framgångsrikt samarbete

Det är inte ofta man klappar sig själv på axeln men det gör vi nu. Vasakronans tidigare urväxta kostym har gått och blivit framtidsanpassad. Där förr fanns tidsödande krångel finns nu enkel administration och smidiga integrationer med underliggande system. Vasakronan, med sin briljanta projektledare i spetsen, har också under arbetets gång blivit en kär samarbetspartner som vi fortsätter att fördjupa samarbetet med, nu med fokus på strategi, vidareutveckling och förvaltning. Vi vågar oss på att säga att vi har ett ömsesidigt personberoende. Bra betyg, eller hur?

Det har fungerat superbra att jobba ihop med Triggerfish. Med dem känns det som att vi jobbar på samma sida och vi kommer såklart mycket längre då. I projekt där man tänker att det hade kunnat gnissla har det rullat på och känts professionellt. Jag känner att Triggerfish vill vårt bästa. De kan verkligen vår webb, vilket är väldigt skönt att veta. Jag kan lita på Triggerfish, they have my back.

Intresserad av ett samarbete?

Hör av dig till mig för att diskutera ert projekt eller önskemål.

Jakob Pernvik
VD/Strateg
jakob.pernvik@triggerfish.se
+46 (0) 706 05 59 63

Jakob Pernvik