Vässad webb för designälskande bostads utvecklare

Tobin Properties utvecklar bostadsprojekt med fokus på design, arkitektur och exklusiv kvalitet. Man kan nästan säga att vi delar spetskompetenser. Dessutom bygger vi båda hem där målgrupperna trivs.

Tobin Properties – med öga för detaljer

Tobin Properties viktigaste säljkanal är webben. Under 2018 var det dags att ge den ny potential. Tillsammans analyserade vi olika målgruppers behov, hur byggprojekt kan presenteras och hur vi bäst stödjer bostadsköpare i köpprocessen när de tar ett av sitt livs viktigaste beslut.

Tobin Properties särskiljer sig från andra aktörer, de tar ett helhetsansvar för bostaden. Yttersta fokus ligger alltid på design och arkitektur, det vill säga detaljer som gör hela skillnaden. Webbplatsens utformning behövde därför underbygga detta fokus och spegla varumärket.

  • Analys och strategi
  • Paketering
  • Koncept, design och UX
  • Teknisk produktion
  • Optimering

Nyckfull marknad för nyproduktion

Att vara bostadsutvecklare i Stockholm, speciellt just nu, ställer höga krav på flexibilitet. Webben behövde därför vara följsam efter verksamhetens något nyckfulla marknad, en utmaning som både under projektets gång och i framtiden kommer vara en återkommande parameter att ha med sig i kommunikationen.

Mer fokus på sälj

När varumärke och känsla nu är på plats på webben jobbar vi tillsammans med Tobin Properties för att optimera säljkommunikationen och dess flöden. Vi har gjort konverteringsanalyser och implementerar uppdaterade lösningar löpande.