Koncept, design, paketering, webbplats samt integration med bokningsmotor

Hemavan Tärnaby

Webbplats för Hemavan Tärnaby

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning i fantastisk fjällmiljö. Hemavan är dessutom helt unikt då man som enda skidort i Sverige kan stoltsera med en flygplats mitt i byn, endast några minuters promenad från skidbackar och boende.

Utmaning

Vid projektets början var en av de stora målsättningarna för Hemavan Tärnaby att skapa en större kännedom om skidanläggningen och bli ett självklart val för besökare från hela Norden, framförallt tack vare den smidiga flygförbindelsen.

Det var en självklarhet att det skulle vara enkelt för besökaren att boka alla delar till sin vistelse och ett stort fokus var också att webbplatsen skulle fungera bra i responsivt läge.

Uppdrag

  • Analys
  • Koncept och design
  • UX
  • Teknisk produktion
  • Integrering med Citybreak
  • Digital marknadsföring
  • Förvaltning

Resultat

På hemavantarnaby.com kan gästen nu boka hela sin skidsemester med flygresa, boende, skidpass, skidhyra och skidskola på ett och samma ställe. Den nya webbplatsen har fått ett helt nytt utseende där inspirerande bilder och filmer har fått ett större utrymme samt att den nya designen fungerar lika bra i datorn, surfplattan och mobilen.

Hemavan Tärnaby kan även glädjas åt att ha tilldelats priset för Årets onlineupplevelse och har nått fantastiska resultatsiffror efter att ha lanserat den nya webbplatsen!

”Jag vill tacka Triggerfish för ett fantastiskt jobb med lanseringen av nya hemavantarnaby.com. Det har varit ett spännande och roligt projekt där vi tillsammans har lyckats nå ett väldigt bra resultat i form av en snygg, inspirerande, användarvänlig och säljdrivande sajt. Tack för ett gott samarbete och jag ser fram emot att fortsätta utveckla sajten tillsammans med er.”

Pontus Lindh, Marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB