Förmedling av bostadsrätter i Stockholms innerstad

Bostadsrättsspecialisten förmedlar framgångsrikt bostadsrätter på Kungsholmen, Södermalm, Östermalm och i Vasastan med ett stort engagemang och intresse.

Sticka ut i Stockholms djungel av mäklare

Bostadsrättsspecialisten förmedlar ett stort antal lägenheter och det är mycket på gång samtidigt med presentation av nya lägenheter, visning, budgivning osv.

Utmaningen låg i att göra det enkelt för besökaren att snabbt hitta all information och att så mycket som möjligt av publiceringen skulle ske automatiskt genom integrering med Vitec affärssystem.

  • Analys
  • Koncept och design
  • Produktion i WordPress
  • Integration mot Vitec affärssystem
  • Förvaltning

Resultat

På Bostadsrättsspecialistens webbplats visas lägenheterna med stora inspirerande bilder och du hittar snabbt och enkelt all information du söker. Dessutom finns det gott om smarta snabbvägar för att filtrera och se de senaste uppdateringarna så som nyinkomna bostadsrätter, lagda bud och kommande visningar.

Webbplatsen är integrerad med Vitec affärssystem för mäklare där all information om lägenheterna läggs in och sedan automatiskt visas på webbplatsen.

Först och främst är vi begeistrade i resultatet, hemsidan som Triggerfish byggde överträffade våra förväntningar med råge. Vi har under hela processen känt oss omhändertagna på ett synnerligen proffsigt sätt. Triggerfish är lyhörda, snabba och tillmötesgående. Rekommenderas!

Intresserad av ett samarbete?

Hör av dig till mig för att diskutera ert projekt eller önskemål.

Jakob Pernvik
VD/Strateg
jakob.pernvik@triggerfish.se
+46 (0) 706 05 59 63

Jakob Pernvik