Webbanalys

Känner ni er osäker på om er sajt presterar så bra som den borde? Ni är inte ensamma. Vi hjälper dagligen kunder att förstå sin webbplats bättre. Med en fullskalig webbanalys får du koll på vilka områden som har utvecklingspotential och dessutom får du förslag på effektiva lösningar som tar sajten dit du vill.

Analysera webbplatsen och driv resultaten i rätt riktning

Att mäta och följa upp är inget som görs en gång, det är ett löpande arbete som hjälper dig se hur din webb faktiskt mår. Det är här du kan identifiera fel, oklarheter och möjligheter och dessutom lägga en plan för hur du genomför ändringar.

3 fördelar med en gedigen webbanalys

1. Du lär känna din målgrupp

Vi möter ofta kunder som har väldigt begränsade insikter kring sina besökares behov och drivkrafter trots att det är den här kunskapen som faktiskt är grunden till att kunna optimera webben och öka konverteringen. Med utgångspunkt i din data ser vi till att du får förståelsen du behöver för att sätta en lönsam konverteringsstrategi.

2. Du kan skapa mer relevant innehåll

Det är innehållet som gör jobbet. Det är på grund av det du skriver och producerar som får besökare att kika in. Därför är det viktigt att visa att du förstår deras vardag, deras utmaningar och presentera lösningar på deras problem. När vi följer upp besökarnas aktivitet i Google Analytics kan vi få kunskap om vilket innehåll som engagerar dem mest. Du kan därefter skapa mer innehåll på samma tema och öka konverteringarna ytterligare.

3. Du kan öka synligheten på Google

Med hjälp av våra experter på webbanalys får du de bästa förutsättningarna för en SEO-vänlig webbplats som ger dig hög synlighet i SERP:en.

Andra relaterade tjänster

Konverterande design

Vi ser till att placera alla designelement strategiskt och därmed främja både tillgänglighet och konvertering.

Läs mer om hur design kan övertyga besökare

SEO-analys

Analysen visar om dina SEO-insatser verkligen ger effekt. Vi kollar på allt från brutna länkar och sidor som saknas i din site map till icke-optimerade titeltaggar. Vi djupdyker i detaljer samtidigt som du får en översiktlig bild av läget. Du får dessutom SEO-tips som tar dig längre än konkurrenterna i jakten på den organiska trafiken.

Så hjälper vi dig med SEO-analys

Konverteringsanalys

Vi mäter och följer upp vad dina besökare sysslar med på din webbplats för att se om din webb verkligen levererar på den nivå du vill. Vi hittar tillfällen då besökare lämnar din sajt och presenterar lösningar på hur du ska få dem att stanna. Vi går igenom allt från A/B-tester till sidhastigheter, det här är analysen som verkligen maxar användarupplevelsen.

Lär dig mer om konverteringsanalys

Vad kan vi göra för dig?

Släng iväg ett mejl med vad du behöver hjälp med så hör vi av oss.

Kontakta oss

Newsletter

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.