Kurs i Google Tag Manager

Gå vår halvdagskurs och du är ett steg närmare mot att bli en av marknadens hett eftertraktade experter på Google Tag Manager. Kursen ger dig grunderna du behöver för att ta kommando över spårningen på din webbplats och genomförs på vårt kontor i Stockholm, eller på distans beroende på vad som passar dig.

Alla marknads­förare och analytiker behöver Google Tag Manager

Det kanske låter extremt men faktum är att utan dessa kunskaper saknar du en nödvändig pusselbit som behövs för att få ditt företag att växa.

På halvdagskursen kommer du lära dig att:

  • produktionssätta tredjeparts-script för mätning med hjälp av Google Tag Manager,
  • konfigurera mätningen på detaljnivå med hjälp av olika variabler och events,
  • se till att dina taggar är organiserade på ett överblickbart och systematiskt sätt,
  • följa dina besökares beteenden utan att behöva be om hjälp från utvecklare.

Så vad är Google Tag Manager egentligen?

Enkelt förklarat är GTM, förkortningen som många använder, en central plats där du kan komma åt och kontrollera all data du har tillgänglig om ditt företag. GTM samlar taggar och pixlar från olika system, exempelvis Google Analytics och Facebook, och ger dig ett gränssnitt där du kan hantera allt på samma ställe. Verktyget är gratis att använda men eftersom det är en komplex värld att dyka in i utan förkunskaper blir de flesta bortskrämda, trots goda intentioner vid nedladdningen.

Men lugn, bara lugn. Om du går vår kurs i Google Tag Manager kommer du få verktygen du behöver för att låsa upp programmets fulla potential, inte bara förvirrat lalla runt på ytan.

GTM-kursen är för dig som…

  • Vill ta dina skills i digital marknadsföring till nästa nivå och därmed öka ditt företags värde (och summan i ditt lönekuvert).
  • Vill bli en bättre analytiker, kunna dra insiktsfulla slutsatser om siffrorna du ser och dessutom få verktygen att kommunicera dem till mindre tekniskt kunniga kollegor.
  • Vill bli självgående och inte längre vara beroende av utvecklare för konfigurationer.

Men inte riktigt för dig som…

  • Redan kan Google Tag Manager som ett proffs.
  • Vill att Triggerfish tar hand om allt så att du får tid över till annat än mätning.

Signa upp dig på kursen och säg hej till en helt ny värld av optimering och analys

I den digitala eran är koll på taggarna avgörande. Ditt företag behöver det och du i din yrkesroll likaså. Att investera tid och kraft nu kommer ta er långt i framtiden.

Några timmar med våra experter gör att dina kunskaper går från noll till hundra direkt. Tillsammans med ett proffs går ni igenom programmet med utgångspunkt i riktig data. Er data. Det blir inte mer effektivt än så.

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.