Fullstack-utvecklare

Som fullstack-utvecklare på Triggerfish får du jobba med några av Sveriges största företag som valt WordPress som CMS och du jobbar i kundteam med duktiga tekniska projektledare. Förväntningarna från kund är höga där vi hela tiden provar nya lösningar.

Vem är du?

Som fullstackutvecklare hos Triggerfish jobbar du självständigt och i team med oerhört duktiga kollegor. Du är en skicklig och noggrann utvecklare som gillar att tänka lite längre fram och kan se kundens slutmål tidigt och jobbar mot det.
Vi uppskattar att du kan tänka ut lösningsförslag, estimera ditt arbete, förklara vad som måste göras, genomföra allt med hög kvalitet och på utsatt tid. Då vi är ett skönt gäng som har kul på jobbet och ofta träffar kunder så uppskattar vi om du själv är en social person.

Vad kan du?

  • 3+ års erfarenhet av PHP och WordPress.
  • Har erfarenhet av Linux / Nginx / Apache / MySQL.
  • Har en djupare förståelse för hur WordPress interna API:er fungerar utöver ”the loop”.
  • Har erfarenhet av att bygga egna teman och plugins i WordPress.
  • Använder versionshantering (vi använder Git).

Meriterande

  • Gärna jobbat med React eller Vue.
  • Har erfarenhet av sanitering, validering och escaping inom WordPress.
  • Har koll på och följer WordPress kodstandarder.
  • Har erfarenhet av objektorientering inom PHP.
  • Har erfarenhet av att använda WP CLI.

Vad vi gillar

På Triggerfish jobbar man i små projektteam där vi strävar efter att man som utvecklare jobbar med olika projekt och teammedlemmar. Allt för att hela tiden utvecklas, utmanas och utmana samt dra lärdom av olika kunder och projekt. Ibland jobbar man med längre projekt och ibland är det skönt att driva ett kortare projekt där man ser slutmålet snabbt.
Vi har många kunder och man behöver vara trygg i att kunna byta och stötta andra projekt som behöver din hjälp.

Vi jobbar konstant med att hålla oss uppdaterade och prova ny teknik. På våra devdagar diskuterar vi och kommer fram till olika lösningar som vi vill prova eller byta ut delar som inte funkar längre. Vi drivs mycket av begreppet Kaizen där små steg till slut blir stora förändringar.

Vi har under årens lopp utvecklat ett eget grundtema som vi konstant förbättrar och underhåller. På tal om just underhåll så är det en viktig del av vår verksamhet där vi ansvarar för drift och underhåll för några av Sveriges största WordPress-installationer. Det gör att vi behöver tänka långsiktigt i allt vi gör.

Vi är måna om att varje individ i teamet utvecklas och mår bra. Vår byråchef har löpande dialog om hur vi hittar roliga och utmanande projekt för varje person och ser till att fånga upp eventuella surdegar.

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat gäng med låg prestige som är vana att ta eget ansvar och gillar att göra riktigt bra webbprojekt. Vi jobbar med stora, krävande bolag som bl.a. Spotify, Dice, Vasakronan och Scouterna som i gengäld är drivna och väldigt roliga att jobba tillsammans med. Vi har tydliga processer för webbutveckling, projekt och tung kompetens inom koncept, design och produktion av webb.

Triggerfish i Sport Gastein

Triggerfishfördelar

Vi sponsrar med träningskort och gör avsättning till pension. Vi käkar gemensam frukost en gång i veckan, jobbar gärna utomlands någon gång per år och har högt i tak där alla är med och bidrar till vår utveckling som bolag. Vi gör roliga saker utanför jobbet, många av oss tränar och släpper gärna lös ett gott garv.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande.