Namn: Joi Glifberg
Nuvarande roll: Team Lead för Tech-teamet & Utvecklare

Du blev headhuntad hit för snart fem år sedan, berätta vad du gör på dagarna.

Mitt fokus är att driva Triggerfish framåt, tekniskt sett. Vårt mål är att skapa och upprätthålla kvalitet som gör att vi alltid ligger i framkant gällande utveckling i allmänhet och WordPress i synnerhet. Min roll handlar också om att se till att alla i tech-teamet trivs och har givande arbetsuppgifter som baseras på kompetens och erfarenhet. 

Hur ser ditt samarbete ut med övriga Team Leads?

Vi jobbar väldigt tätt, allt handlar om att leverera grymma lösningar till kund och för det behövs allas kompetenser. Vi förbättrar och förfinar helt enkelt vår setup tillsammans.

Du har gått från att vara utvecklare till att nu också ansvara för Tech-teamet och deras leveranser. Det låter som att det finns utrymme att utvecklas här om man vill?

Ja, absolut. Jag uppskattar att det är högt i tak och att alla har möjlighet att påverka och växa här, oavsett roll. Vi har många stora kunder som ofta kräver komplexa och nytänkande lösningar, det gör att utmaningarna finns där hela tiden.

Jobbar ni bara med WordPress eller hur ligger det till egentligen?

Det där är verkligen en vanlig missuppfattning. Och visst, vi jobbar självklart enormt mycket med WordPress men här får du exempelvis också utveckla appar och jobba med Laravel och moderna Javascript-ramverk. 

Hur vill du beskriva Triggerfish som arbetsgivare?

Du får mycket frihet under ansvar och en flexibilitet att kunna forma arbetsdagen efter privatlivet, när det behövs. För mig som småbarnspappa är det oslagbart. 

Sedan jobbar vi också med en mångfald av kunder som gör jobbet extra roligt. Allt från riktiga hjärtevärmare som WWF och Plan Sverige till spännande spelbolag som Dice och Massive Entertainment. 

Är du utvecklare och intresserad av att jobba med oss?

Just nu söker vi fler utvecklare