Utveckling

För oss är webbutveckling ett fint hantverk som drivs av att skapa leveranser av världsklass. I flera år har vi drivit både komplexa och affärskritiska webbprojekt, alltid med ett starkt säkerhetstänk och med målet att aldrig fastna i gammal teknologi.

Värnar stolt om open source

Vi jobbar dagligen med att hitta hjärtat i andras verksamheter. Det här är hjärtat i vår. Vi tror på att jobba med open source, att dela med oss av kunskap och hjälpa varandra att skapa framtidens digitala lösningar.

Som en framträdande aktör på den nordiska marknaden inom WordPress ser vi det som vårt kall att bidra till en värld med öppen data. Det är så innovation föds och spjutspetskompetens växer och frodas. Och mitt i det där, där vill vi vara.

Samtal i Triggerfish mötesrum

Gärna WordPress ofta i kombination med React

För många år sedan valde vi att fokusera på ett CMS, WordPress, och bli riktigt bra på det. Det har gjort att vi attraherar kunder med höga krav som vill jobba med ett team som är otroligt erfarna.

Det här får du hjälp med

Med hundratals WordPress-projekt i bagaget besitter vi ovärderlig kompetens kring vad som funkar och inte. Du får rekommendationer på lösningar som bygger på tusentals timmars erfarenhet.

WordPress är dock inte svaret på alla gåtor utan vi håller oss hela tiden ajour med hur vi bäst tar oss an ditt projekt med annan teknik.

 • Corporate webbplatser
 • E-handel / WooCommerce
 • Intranät / Mina sidor
 • Kampanjsiter
 • Appar
 • Integrationsprojekt

Integrationer

I nästan samtliga projekt ingår olika former av integrationer mot externa system och API:er, exempelvis:

 • Medlemsdatabaser
 • CRM-system
 • BankID
 • Avtal
 • Affärssystem
 • Bokningssystem
 • Produktdatabaser
 • Mäklarsystem

Leverera kvalitet - nyckeln i allt vi gör

När våra kunder beskriver oss är kvaliteten på leveransen ett återkommande tema. För oss betyder kvalitet inte bara perfektion i frontendutveckling utan mycket mer.

Triggerfish Wordpressutvecklare

Säkerhet

Säkerhet genomsyrar hela vår organisation. Den styr vår strategi kring drift, våra val av teknologier, våra processer och arbetssätt och hur vi bedriver utveckling och förvaltning. Det är en grundbult som aldrig tummas på och gör att vi år efter år får möjlighet att arbeta med komplexa projekt med höga säkerhetskrav.

Långsiktiga lösningar

Allt vi bygger ska kunna vidareutvecklas vid behov. Det sparar dig inte bara tid och pengar i det långa loppet, det är det som skiljer oss från andra. Vi tar ansvar för helheten direkt. Det kanske låter lite högtravande men efter decennier av erfarenhet vet vi att det inte är en självklarhet för alla.

Noggranna processer och standarder

Vi utvecklar efter noggrant framtagna processer, strukturer och standarder. Det gör vidareutveckling och support enkelt samt skapar redundans.

Redundanta team

Hos oss trillar inga arbetsuppgifter mellan stolarna på grund av bristande överlämningar eller dokumentation. Vi har noggranna processer och rutiner samt jobbar alltid minst två på varje projekt.  Utvecklingsteamet jobbar tätt tillsammans och tätt med den tekniska projektledaren och strategen som deltar i projekten. Teamet ser till att du får rätt lösning med teknik som passar ditt projekt.

Användarvänlighet för både kund och kollega

En webbplats kan vara fantastiskt snygg men är antingen svår att förstå eller icke anpassad för funktionshindrade. I alla projekt jobbar vi med användarvänlighet för besökaren men inte sällan även med kunder som kräver att vi följer WCAG (tillgänglighet).

Men användarvänlighet handlar inte bara om dina externa målgrupper. Vårt hjärta klappar även för de som dagligen ska hålla webbplatsen uppdaterad – redaktörer och administratörer. Vårt mål är därför att alltid skapa gränssnitt som gör jobbet enkelt, effektivt och roligt.

Värdeorden leder vägen

Kvalitet är till och med så viktigt för oss att vi valt att ha det som värdeord. Det är en nyckelfaktor som gör oss stolta, kunderna nöjda och relationerna långa. Precis som det ska vara.

Nytt projekt på g?

Oavsett om du är i idéfasen eller kommit en bit på vägen så finns vi här.

Kontakta oss

Newsletter

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.