Utvecklare

Vi växer och tech teamet på Triggerfish söker nu fler duktiga och nyfikna utvecklare som kan vara med och bidra till skratt och god stämning på kontoret. Vi är ett tight team som lägger mycket tid på att tillsammans förbättra vår setup, testa nya grejer och hitta nya verktyg som utmanar och utvecklar oss samtidigt som det gör att vi jobbar smartare och har roligare på jobbet.

Vad vi gör

Som utvecklare hos oss får du jobba med några av Sveriges största företag och organisationer och vi strävar efter att så många som möjligt av dem är med och bidrar till att göra världen lite bättre. Vi jobbar i projektteam på plats hos oss (ej ute hos kund) med seniora projektledare, designers, andra utvecklare, content managers, dev ops och testteam. Vi utvecklar webbplatser, appar, intranät, webbshoppar och mycket mer.

Vi gillar WordPress och många väljer att jobba med och hos oss pga vår tunga kompetens inom detta CMS men det är långt ifrån all utveckling som sker i WordPress. Dels öppnar vi upp stacken men vi gör även mycket utveckling som är oberoende av CMS. På våra devdagar pratar vi CMS och nya lösningar som vi vill prova eller diskuterar lösningar som inte längre funkar och måste bytas ut.

Vem är du?

På Triggerfish jobbar du självständigt och i team med duktiga kollegor. Vi vill att du är nyfiken och gillar att kolla upp och lära dig nya saker så att både du och Triggerfish hela tiden blir bättre. Du är en skicklig och noggrann utvecklare, gärna fullstackare, som gillar långsiktiga och bra lösningar som faktiskt gör nytta och funkar.

Vi uppskattar att du kan tänka ut lösningsförslag, estimera ditt arbete och förklara vad som måste göras samt genomföra allt med hög kvalitet och på utsatt tid. Då vi är ett skönt gäng som har kul på jobbet och ofta träffar kunder så uppskattar vi om du ser dig själv som en social person.

Teknik

Då många av våra kunder valt oss för vår starka kompetens och erfarenhet av WordPress sker en hel del utveckling inom WordPress men vi är också ständigt nyfikna på att prova nytt vilket gör att vi hela tiden utvärderar nya tekniker och plattformar.

I vardagen som utvecklare jobbar vi med PHP 7, Frontend (HTML5, CSS3), Javascript (ES6) och givetvis versionshanterar vi (Git och hostar på GitHub).

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av något modernt ramverk/bibliotek för Javascript då allt fler projekt inkluderar t.ex. React. Annat intressant du kan ha jobbat med; objektorienterad programmering, e-handel/WooCommerce, WP-CLI.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och egenskaper utöver kompetens. Vi är särskilt intresserad av dig om du är väldigt nyfiken och har en konstant vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Fördelar hos Triggerfish

Vi sponsrar med träningskort och gör avsättning till pension. Vi käkar gemensam frukost en gång i veckan, åker gärna utomlands någon gång per år och har högt i tak där alla är med och bidrar till vår utveckling som bolag. Vi har en extra semestervecka och dag innan röd dag brukar vi gå hem runt lunch. Vi gillar att jobba ihop på kontoret men det går givetvis bra att köra hemifrån ibland när det behövs. Vi gör roliga saker utanför jobbet, många av oss tränar och släpper gärna lös ett gott garv. Utöver allt det här som alla andra bolag också erbjuder så finns det en go, omtänksam, glad må-bra-stämning som vi månar mycket om.