WordPress

WordPress är världens mest använda CMS och driver majoriteten av alla webbplatser. Triggerfish expertis ligger i att göra WordPress säkert, användarvänligt, modulärt, snabbt och anpassningsbart.

Som en av Nordens främsta byråer med fokus på WordPress har vi erfarenhet och kunskap kring att leverera WordPress till följande typer av projekt.

Publika webbplatser för traditionella företagssiter

Webbplatser med fokus på affärsnytta, med syfte och mål som tas fram genom en välbeprövad metodik, unik design och enkel administration.

E-handel

WooCommerce har kommit att bli en mycket tillförlitlig e-handelsplattform. På Triggerfish har vi även erfarenhet av avancerad e-handel där våra kunder säljer både nationellt och internationellt.

Intranät

WordPress kan användas som intranät med rätt arkitektur och integration.

Mina sidor

I flertalet projekt har vi byggt lösningar för ”mina sidor” där vi kopplar WordPress mot ett CRM system som hanterar all moderdata.

Integrationsprojekt

Många projekt har någon form av integration med en extern part. I nästan samtliga webbprojekt integrerar vi WordPress med externa system som kan vara;

  • CRM
  • Market Automation
  • Nyhetstjänst
  • Aktieinformation
  • Nyhetsbrev
  • Affärssystem / ERP
  • Mäklarsystem
  • Rekryteringstjänst
  • Medlemsdatabas

Webbplats för organisationer

Triggerfish har lång erfarenhet av att jobba med webbprojekt för olika typer av organisationer. Ofta handlar det om omfattande hantering av dokument, inloggat läge för vissa besökare, integration med medlemmar m.m.

Internationellt

Många av våra kunder har verksamhet på en global marknad eller har en rad varumärken. Vi har gedigen erfarenhet av hur man sätter upp webbplatser med flerspråksstöd eller multisite.

Triggerfish ledord

Att jobba med WordPress mot ledande bolag och organisationer innebär att vi valt att fokusera extra mycket på dessa aspekter.

Flexibilitet

Vi utgår från att de flesta kunderna idag ständigt strävar efter att förbättra sin digitala närvaro. Vi bygger alltid upp WordPress med en flexibel administration vilket möjliggör att plattformen hänger med i framtida affärsbeslut.

Säkerhet

För oss är säkerhet en aspekt vi har med oss i allt vi tar oss för. Allt i vår organisation genomsyras av säkerhet ur olika vinklar.

Lättanvänt

En av WordPress framgångsfaktorer är det enkla gränssnittet och den låga tröskeln till att lära sig hur man kan redigera sitt innehåll. Vi lägger alltid extra tid på att säkerställa enkla lösningar för administratören. Enkelt, snabbt och kul är målet.

Skalbart

Våra kunder har mellan 1 och 700 webbplatser. Hantering av multipla webbplatser med olika syften, mål, funktioner och utseenden är något vi ofta jobbar på.

WordPress i siffror

31%

Av världens webbplatser

76

Miljoner nedladdningar

42000

Nedladdningsbara plugin

50000

Webbplatser lanseras varje dag

Hör av dig!

Vi hjälper dig med komplexa webbplatser oavsett marknadssegment eller affärsmodell.

Kontakta oss

Newsletter

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.