Senior Projektledare

Triggerfish startade 1999 och är en framåtlutande digitalbyrå Stockholm som valt att specialisera sig på WordPress mot större kunder/projekt. Nu vill vi förstärka teamet med ytterligare en senior webbprojektledare.

Tessan och Jakob i möte

Vad innebär jobbet?

Som senior webbprojektledare hos oss har du ett helhetsansvar för våra projekt och kunder genom hela processen där vi jobbar med webbprojekt och kunders digitala affärer. Ditt ansvar är att driva och leda kunden från början till en långsiktig relation. Du kommer leda workshops, förstudier, ha kontinuerlig dialog samt förstå kundens behov och förväntan i relation till projektets omfattning och budget. Du förväntas bidra med strategi och rådgivning som förbättrar våra kunders digitala kommunikation i allmänhet men i synnerhet via en eller flera av företagets webbplatser.

Jobbet är otroligt mångsidigt och du kommer få jobba nära bolag och organisationer med vitt skilda karaktärer vilket gör jobbet spännande.

Till din hjälp har du några av Nordens främsta webbutvecklare och designers.

Vem söker vi?

Vi söker dig som idag har erfarenhet från primärt annan webb/digital byrå eller drivit webbprojekt hos kund.  Du har värdefulla erfarenheter från dessa projekt och älskar att jobba med webb och digitala utmaningar.

Vi vill att du har en teknisk grundförståelse för hur webb fungerar samt brinner för digitala affärer. Du får gärna haft erfarenhet av WordPress.

Har du dessutom erfarenhet av att leda och kommunicera designers och utvecklare kommer det att uppskattas. Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer med dina kunder och samarbetspartners samtidigt som du är genuint intresserad av att sälja in kreativa och bra ideér. Det är viktigt att du är strukturerad och har en förmåga att hålla i många saker samtidigt. Vi förutsätter att du gillar ordning och reda och att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är önskvärt.

Du bör ha denna erfarenhet

  • Skriver och pratar svenska obehindrat.
  • Mycket goda kunskaper i engelska
  • Har arbetat minst fem år som projektledare
  • Arbetat minst två år med webbplatsprojekt
  • Tidigare jobbat på webb-, reklam eller digitalbyrå eller motsvarande.

Vilka är vi?

Vi är ett tight team med låg prestige som är vana att ta eget ansvar och gillar att göra riktigt bra webbprojekt. Vi jobbar med stora bolag som kräver mycket, i gengäld är de också drivna och väldigt roliga att jobba tillsammans med. Vi besitter spjutspetskompetens inom webbdesign, UX, teknisk produktion samt digital marknadsföring.

Triggerfish i Sport Gastein

Triggerfishfördelar

Vi sponsrar med träningskort och gör avsättning till pension. Vi käkar gemensam frukost en gång i veckan, jobbar gärna utomlands någon gång per år och har högt i tak där alla är med och bidrar till vår utveckling som bolag. Vi gör roliga saker utanför jobbet, många av oss tränar och släpper gärna lös ett gott garv.

Skicka ditt CV till jakob@triggerfish.se.
Vi behandlar ansökningarna löpande.