Länkar i samband med SEO har vi hört sedan internets begynnelse och är en mycket viktig del som sökmotorerna använder för att bestämma ranking. Ju fler länkar du har och desto mer ansedda de är, desto högre kommer webbplatsen att rankas i den organiska sökningen.

Agenda

Vi kommer gå igenom varför och hur du bör agera för att bygga en kraftig länkstrategi. Länkbygge är ett område som länge härleds till icke professionella aktörer i digital marknadsföring och är den primära orsaken till att företag blir straffade av Google.

Men, gör man det rätt är det ett otroligt kraftfullt sätt att öka synlighet i organisk sök men även för att bygga varumärke samt relationer. I grunden handlar länkbyggnad om att utbyta värde.

I det här webinaret går vi igenom en lista av beprövade taktiker för att bygga länkar och diskuterar hur företag kan använda dem till deras egen fördel.

Som alltid finns det utrymme för frågor och svar i slutet av föreläsningen.

Medverkande

Maria Dunér är rankad som en av Sveriges främsta datanalytiker och jobbar nära ett antal av Triggerfish kunder. Hon kommer prata engelska.

Sidekick: Jakob Pernvik

När

Fredagen den 15:e maj, kl 9-10

Var

Vi kommer att köra detta via Zoom och återkommer med länk och mer information till de som anmält sig när det närmar sig.

Anmälan är stängd.