Ungefär 20% av Sveriges befolkning har en eller flera funktionsnedsättningar. Att boosta dina digitala tjänster och göra dem mer tillgängliga är därför bland det smartaste du kan göra. Den 26:e september är du välkommen att lyssna på när vår systerbyrå Stendahls delar med sig av hur du bör tänka kring tillgänglighet framöver.

Digital tillgänglighet har blivit en allt viktigare framgångsfaktor för alla typer av företag, både inom den offentliga och privata sektorn. Nya lagar och förordningar har lett till ökad medvetenhet, men även den pågående globala turbulensen gör att det finns ett växande behov av hållbara och robusta lösningar som människor kan använda även när de exempelvis är stressade eller utmattade.

Tillgänglighet har många aspekter men det finns mängder av lärdomar att dra från olika håll. Det gäller bara att veta var du ska leta. 

I detta webinar hjälper vi dig att hitta i djungeln. 

Du får praktiska tips på hur du kan maximera påverkan av dina lösningar genom att göra dem mer tillgängliga. Dessutom lär du dig om befintliga och kommande förordningar kring tillgänglighet, inklusive det stundande europeiska tillgänglighetsdirektivet som täcker digitala tjänster för e-handel, banktjänster och kollektivtrafiktjänster. Komplexa ämnen där du nu får höra det senaste från en riktig expert.

Webinariet passar extra bra för dig som är:

Talare

Sara Lerén
UX Director
sara.leren@stendahls.se

Det praktiska

Datum: 26:e september
Tid: 12.00-13.00
Plats: Zoom
Språk: Detta webinar hålls på engelska 🇬🇧