Digital årsredovisning

Hälften av jordens befolkning har smartphones och i Norden har svenskarna toppat listan av antal smartphoneanvändare. PDF:er i mångfaldiga sidor är svåra att ta till sig på små skärmar. Gör som många andra, låt årsredovisningen bli en del av webbplatsen. Vi är förbi beteendet där vi enbart laddar ned tunga PDF-samlingar för senare läsning.

Tillgänglighets­anpassat, lättnavigerat och inspirerande

Digitala årsredovisningar är allt mer förekommande hos företag och organisationer. Triggerfish kan hjälpa er att göra detsamma – nämligen lyfta fram er verksamhetsberättelse och publicera viktiga nyckelresultat mer visuellt på er webb. Helt enkelt öka engagemanget och samtidigt stärka er digitala närvaro och varumärke.

Ett tillgänglighetsanpassat och sökordsoptimerat innehåll som även är lättnavigerat och visuellt inspirerande ger goda förutsättningar för att informationen når sin mottagare.

Tabell som jämför digital och traditionell årsredovisning

Så här kan det se ut

Här är ett exempel på hur vi skapat en digital årsredovisning:

Plan Sverige

För Plan Sverige var det viktigt att:

  • Presentera delar av årsredovisningen med hjälp av videoinnehåll
  • Presentera vart pengar kommer ifrån och hur de fördelas
  • Navigera mellan olika delar i årsredovisningen

Se Plan Sveriges digitala årsredovisning

Hur börjar man?

Ett första steg är att vi granskar er webbplats, ser vilka komponenter som finns att använda. Vi tittar även på tidigare tryckt årsredovisning och tar fram förslag på vilka delar som skulle kunna lyftas mer visuellt på webben. Vi definierar möjligheter och anpassar den digitala versionen så att det rimmar väl med ert behov.

Våra projektledare och designers ser fram emot att hjälpa dig med att ta steget mot en professionellt utformad digital årsredovisning.

Vad väntar du på?

Att göra er årsredovisning digital behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ni kan ta steget till digitalt.

Kontakta oss

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.