Tiden springer fram och så här mitt i sommaren finns det plötsligt lite tid att blicka lite bakåt och glädjas åt de många projekt som vi på Triggerfish fått äran att hjälpa till med under vintern och våren.

Redan i höstas fick vi ett designförslag från Järntorget, ett företag som bygger nya boenden och lokaler i framförallt Stockholmsområdet. Vi har hjälpt dem med teknisk funktionalitet såsom dynamiska prislistor, kalender, utvisning och listning av deras byggprojekt, kartor, administration för bilder och bifogade dokument. Detta är en webbplats som ständigt utvecklas och under våren har vi hjälpt till med integration av intresseanmälningar till mailchimp, ett mycket bra nyhetsbrevsverktyg.

Runt årskiftet hjälpte vi vår befintliga kund, Broadband, att konvertera från Triggerwebb till WordPress med ett tillägg för en e-handel som är byggd i getshopped. De jobbar kontinuerligt med framförallt sin webbshop och den har utvecklats efter hand och kommer troligen att få en ny plattform under hösten då behoven ökat och vi inte tycker att getshopped uppfyller all funktionalitet som broadband efterfrågar. Det lutar åt woocommerce.

Revisionsbyrån Finnhammars har även fått ett ansiktslyft med en ny webbplats. Vi är speciellt stolta över deras snygga medarbetarpresentation med väldigt stiliga bilder på personalen. En annan site med många bilder är Storköksbyrån. I deras fall talar bilderna sitt språk och får ta mycket plats. Kunden är extra nöjd med WordPress app som de använder löpande för att uppdatera sin blogg om det senaste. Om Storköksbyrån har stora bilder och mindre text så har teknikhandboken.se väldigt mycket text. Detta är från början en bok eller flera häften som nu digitaliserats av Entreprenörsföretagen eller PLR och gjorts publik för allmänheten. Saltech är också ett väldigt tekniskt företag inom framförallt sjöfart och de hjälper bland andra försvarsmakten med deras båtar. Vi har även lanserat Morkman.se, np-gruppen.se, biztool.se, brommavik.se, en mängd siter för Doc-connect, forsbergsskola.se, frotsbite.com, gigasense.se, ignis.se, incert.se, nytt bokningssystem för Marko Kaj, polarvagnen.com, solifer.com, swentech.se, studentkortet.se, sormlandskok.se, texab.se, texab3pl.se, divnklubb.se och inte minst vår egen site som du befinner dig på!

Det blev fler än jag kunde ana, hela 32 stycken! Nog för att det är bra att titta i backspegeln ibland men det som vi gläds åt mest just nu är en hel del stora projekt i augusti och under hösten, det får ni veta mer om framöver.

Hoppas ni njuter av sommaren i fulla drag. Vi är på plats och hjälper våra kunder med support och har faktiskt en hel del projekt som löper just nu!