Webbyrån Triggerfish inleder ett nära samarbete med Scouterna och har fått förtroende att förvalta, vidareutveckla och driva en av Sveriges största WordPress-webbplatser. Samarbetet inleds med en analysfas och övertagande av installationen. 

Scouterna valde att 2012 lansera en omfattande WordPress-site som vid lansering korades som en av Sveriges bästa webbplatser. Scouterna.se är byggd på WordPress och har 500 siter i samma installation, en så kallad multisite. Scouterna väljer nu att inleda ett nära samarbete med Triggerfish för att hantera all teknik och framtida vidareutveckling av webbplatserna. Projektet har inletts med en förstudie för att kartlägga installationen vilket skapar ett bra underlag för framtida vidareutveckling av teknik och koncept.

”Vi valde Triggerfish då vi ser att de besitter den spjutspetskompetens inom WordPress som vi söker och vi blev imponerade av deras kunskap och erfarenhet” säger Caroline Thunved, kommunikationschef på Scouterna.

Jakob Pernvik, vd på Triggerfish, berättar att han är oerhört stolt och glad att få chansen att arbeta med detta anrika varumärke och stora WordPressinstallation. ”Det visar att vårt arbete med att attrahera de största kunderna som valt att satsa på WordPress är rätt”, säger han vidare.

Om Scouterna

Tillsammans kan vi göra mer! Scouterna ger över 63 000 barn och unga från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer. Hur vill du vara med och bidra?

Om Triggerfish

Triggerfish är en affärsdrivande webbyrå från Stockholm som uteslutande arbetar med komplexa WordPressprojekt för företag och organisationer i Sverige. Triggerfish är webbyrå till Strömma Turism och Sjöfart, Moderaterna, Dice, Apoteket AB, Bonnierförlagen, Hemavan Alpint AB, SSM Fastigheter, Telenor, Baxter, Hoist Group, Stiftelsen Allmänna Barnhuset, Regeringskansliet, Klövern, Polar och många, många fler.

För mer information kontakta: 
Caroline Thunved, kommunikationschef, 070 248 74 00 eller caroline.thunved@scouterna.se
Jakob Pernvik, VD, 070 605 59 63 eller jakob.pernvik@triggerfish.se

Foto: Magnus Fröderberg/Scouterna