I oktober förra året lanserade vi en ny webbplats åt Katthemmet i Vaxholm. Webbplatsen som är byggd i WordPress blev ett rejält lyft och har resulterat i fler besökare och ökade intäkter.

Katthemmet i Vaxholm är en ideell förening som tar hand om hemlösa och utsatta katter runt om i Stockholm. Föreningen tillämpar No Kill-policy och jobbar mycket med socialisering av de katter som är förvildade eller som inte haft människokontakt under en längre period.
På katthemmet finns plats för 74 katter och alla är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta innan de adopteras ut till nya, kärleksfulla hem.

Den nya webbplatsen med egen kattadministration, katthemsblogg och butik har blivit ett rejält lyft för katthemmet. Förutom ökade intäkter och ett ökat besökarantal sparar de mycket tid på enkel administration.
Tidigare var de bundna av att en person uppdaterade webbplatsen men nu kan även personalen redigera och lägga upp nya katter och annat material på webbplatsen – något som effektiviserat deras arbete enormt.

I butiken kan man köpa den populära kattkalendern, betala medlemsavgift samt donera en slant. För tillfället kan man endast betala mot faktura men under våren kommer vi även integrera kortbetalning via Nets. Webbplatsen kommer även att bli responsive.

katthemmet-vaxholm2

Idén om den nya webbplatsen väcktes sommaren 2012 då Malin och Micke adopterade katten Flisan af Stavsnäs. Som tack för en underbar katt och för det stora arbete som katthemmet gör kändes en ny webbplats som en självklar sak att erbjuda.
Allt arbete med webbplatsen har skett på volontärbasis och större delar av Triggerfish har varit delaktiga i design, utveckling, materialinlägg och foto.

– Härligt att vi nu har en hemsida som är otroligt snygg, lätt att administrera och som nu ger oss helt andra möjlighet att öka våra intäkter så vi kan fortsätta att hjälpa alla katter.
Peter Sandberg, styrelseordförande

– Det finns verkligen inte ord nog att tacka er, vilken fantastisk gåva ni gett oss!
Madde, katthemsansvarig