Triggerfish och Hi Roy håller en två dagars utbildning i SEO och analytics där du får möjlighet att jobba med din egen webbplats och få hjälp från våra experter.

Under hösten höll Triggerfish och Hi Roy ett seminarium om SEO och analytics. Många hörde av sig till oss och sa att ämnet var högaktuellt men att man gärna ville få en mer anpassad session för just sitt företag.

Därför erbjuder vi nu dig möjligheten att under två dagar kombinera utbildning och praktiskt arbete med din webbplats tillsammans med våra experter.

Varje dag startar med en teoretisk genomgång och utbildning. Efter lunch får du möjlighet att jobba med din webbplats, ställa frågor och få hjälp av en expert. Vi avslutar dagen med en diskussion där vi pratar om lärdomar och insikter i gruppen.

Vi har valt att begränsa antalet deltagare till 10 personer för att få ett personligt upplägg med möjlighet till dialog.

Innehåll

Analyticsdagen – 10 mars

Samling 08:30 för frukost

09:00 – 11:00
Utbildning i hur man bör och skall sätta upp Analytics för bästa möjliga resultat.

11:00 – 13.30 (inklusive lunch)
Du får själv jobba med ditt analyticskonto och sätta upp spårning.

13:30 – 15:00
Diskussion och lärdomar från gruppen. Vad bör man jobba vidare med?

SEO-dagen – 7 april

Samling 08:30 för frukost

09:00 – 11:00
Genomgång av de verktyg du bör använda för att själv ta fram din SEO-analys för din webbplats. Hur skapar du en sökordsanalys? Hur skapar du en konkurrentanalys och möjlighetsanalys?

11:00 – 13:30
Du jobbar själv med din webbplats och tar dig an verktygen från förmiddagens genomgång. Du skapar en presentation över vad du bör göra för att öka rankning och trafik samt hur du bör fortsätta jobba framöver.

13:00 – 15:30
Diskussion och presentation av vad du bör göra för att öka din rankning och relevant trafik. Lärdom, diskussion och insikter.

Mer Information och anmälan

Kostnad

7 500:- per person för två dagar.
Frukost, lunch och fika ingår.

Plats

Utbildningen kommer att hållas på Waterfront Hotels konferens,
Nils Ericsons Plan 4 i Stockholm.

Om Daniel som kommer leda utbildningen

Daniel har jobbat med SEO i 10 år med allt ifrån mindre enmansföretag till internationella koncerner. Han är väldigt intresserad av de tekniska delarna för att på bästa sätt säkerställa att webbplatsen presenterar sitt innehåll på bästa möjliga sätt för sökmotorerna. Har drivit otaliga utbildningar i både SEO och Analytics.

För Triggerfish kunder

För Triggerfish kunder kommer teknisk personal vara tillgängliga under Analyticsdagen för att bistå med hjälp att lägga in trackingkoder.

Anmälan

Anmäl dig genom att maila till jakob.pernvik@triggerfish.se
Vi behöver ha er anmälan senast 23 februari.