Vi på Triggerfish är väldigt glada att välkomna Ann-Sofi, Hampus och Björn till ett växande Triggerfish.

Under det senaste halvåret har vi fått in allt fler kunder och känt ett behov av att utöka våra kompetenser för att kunna erbjuda våra befintliga och nya kunder än mer.

Ann-Sofi är ekonom i botten och älskar friluftsliv. Detta kunde hon kombinera på Idre Fjäll där hon jobbade som Försäljnings- och marknadsansvarig. Senast kommer hon från ett jobb som projektledare på en reklambyrå i Falun. Ann-Sofi är en glad tjej som gärna åker skidor, skridskor, paddlar eller vandrar i berg. På Triggerfish jobbar hon med projektledning, som marknadskonsult och har precis blivit Google Analytics certifierad.

Hampus Björck är en skön kille som har stort driv, ambition och alltid vill våra kunders bästa. Han jobbar med affärsutveckling och försäljning, så är du sugen på en ny webbplats är Hampus rätt person att bolla idéer med. När han inte imiterar kända personer eller härmar dialekter tills vi kiknar åker han skridskor med sina barn. Hampus har även en dold löpartalang. Om du tycker att du känner igen honom så var du förmodligen en av många som tittade på tv-serien ”skilda världar”.

Björn Endre är vårt senaste tillskott på utvecklarsidan. Björn är en senior back-endutvecklare och om Hampus är bra på att härma dialekter så kan Björn dataspråk som för många är svårt att förstå. Han kan göra underverk med forkortningar såsom: PHP, AJAX, CSS, HTML5 och JQuery. Han har även erfarenhet inom WordPress, MySQL Server, Eclipse, Dreamweaver, Drupal och har hög kompetens på hårdvara, mjukvara, nätverk, Linux, Windows och Mac. Puh, kort sagt kan han hjälpa till med det mesta. Björn kommer hjälpa till med viss support men framförallt utveckla back-endlösningar för nya och befintliga kunder. Björn är inte gift med en skådespelare utan med en revisor. På fritiden lär han sina barn att surfa på de senaste sufplattorna eller uppdaterar sin tekniksite, www.bjorn3d.com.

Här kan du se oss gamla Triggerfishare.