Kenneth Karlsson, fd VD och delägare av NetRelations, blir med sin långa karriär inom den digitala byråvärlden den första att ansluta till Triggerfish externa styrelse.

– Vi har länge letat efter en ordförande som förstår branschen och förstår oss som bolag. Kenneth har gjort en liknande resa som Triggerfish och är därför exceptionellt lämplig att leda oss framåt, säger Jakob Pernvik, VD på Triggerfish. 

Kenneth Karlsson var under många år VD för byrån NetRelations och tog under den tiden företaget från 25 till 105 anställda. Han var även ansvarig för försäljningen av bolaget till Evry år 2016.

– Kenneth är en drömrekrytering för oss. Det känns otroligt spännande att efter alla dessa år som VD nu få ytterligare tillskott i ledarskapsfrågorna, fortsätter Jakob. 

Genom Scale-up programmet har Triggerfish sjösatt en rad olika insatser som gör att bolaget står stabilt, trots omvärldens turbulens. Den externa styrelsens syfte är att leda det fortsatta strategiska arbetet med Triggerfish och som ett nästa steg när processer och rutiner satts är vår ambition att utöka styrelsen med ytterligare kompetens.