Kurs i Google Analytics

Här är halvdagskursen som ger dig analysgrunderna du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå. Du behöver inte vara kund hos oss för att delta (även om vi såklart hoppas att du blir det i framtiden). I slutet av kursen kommer du känna dig tillräckligt varm i kläderna för att hantera Google Analytics utan stresspåslag. Bara en sådan sak är värd att betala för.

En halv dag men en hel massa kunskap i Google Analytics

Vi skräddarsyr gärna kurserna efter den nivå du och dina kollegor behöver. Gemensamt är att du oavsett nivå kommer få

  • ökade kunskaper om Google Analytics och en bredare förståelse för hur du kan använda analysverktyget i ditt dagliga arbete,
  • koll på hur data kan användas för att förändra beteenden och vad datadrivna beslut innebär på riktigt,
  • förståelse för hur du kan omsätta datan till effektfulla presentationer och storytelling
  • förstå vad skillnaden är mellan datarapporter och datainsikter (det låter enkelt men många går bet).

Gå kursen i Stockholm eller på distans

Vi tycker oftast det blir bäst när vi ses på riktigt, här på vårt kontor i Stockholm. Men sitter ni på andra orter är det givetvis inga problem att genomföra kursen på distans. Med något väl valt digitalt snack-verktyg och en kanna kaffe på varsitt håll så är vi igång.

Lär dig Google Analytics nu och du vinner i längden

Analytiska kompetenser efterfrågas allt oftare, inom alla möjliga områden. Att ha koll på mätning och uppföljning är därför en vinst oavsett om titeln på ditt visitkort säger Copywriter, Content Manager, UX-designer, marknadsförare eller CRO. Vi lär dig ett av marknadens mest använda analysverktyg och hur du omsätter alla de där siffrorna till handling. Handling som matchar era KPI:er och mål. Vi lovar att både du och ditt företag kommer ha nytta av det, nu och i framtiden.

Få senaste nytt rakt i inkorgen!

Håll dig uppdaterad kring vad som händer hos oss genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.