Vitec är ett mycket populärt affärssystem för mäklare runt om i Sverige. Triggerfish har nyligen utvecklat en ny webbplats till Bostadsrättsspecialisten där just integrationen med Vitec var en oerhört viktig del. Läs lite mer om möjligheterna med detta API och de smarta lösningar som vi lyckats med för att ge såväl besökaren som mäklarna en bra upplevelse.

Bostadsrättsspecialisten förmedlar bostadsrätter i Stockholms innerstad och använder sig av Vitec affärssystem för mäklare. I Vitec lägger mäklarna in all information om lägenheterna som är till salu och vårt uppdrag blev att integrera till deras API. Genom väl utvecklade lösningar har vi upptäckt de många möjligheter som finns för att styla och presentera objekt efter mäklarfirmans önskemål.

På webbplatsens startsida kan du snabbt få en överblick av kommande visningar, de senast lagda buden, lägenheter som är till salu och slutpriser. En utvald lägenhet får större synlighet och för man musen över ett objekt så framhävs ytterligare viktig information så som pris, månadsavgift och ansvarig mäklare. På flera platser på webbplatsen arbetar vi med menyflikar för att filtrera resultat.

Alla objekt har en status – Nyinkommen, Budgivning eller Såld som tydligt markerar läget i säljprocessen och möjliggör filtrering för att enkelt hitta det du söker. På objektens enskilda sidor finns stora inspirerande bilder och informationen uppdateras automatiskt med visningstider och lagda bud. Den allmänna beskrivningen syns direkt och för att hitta mer detaljerad information om objektet är fakta tydligt sorterad i en dragspelsmeny. På alla mäklares presentationssidor samt på objektsidorna finns andra objekt som förmedlas av respektive mäklare listade.

Om en kund vill göra en intresseanmälan alternativt sälja en liknande lägenhet får mäklaren ett mail med kontaktuppgifter och kort information om objektet för att kunna vara väl förberedd när det är dags att ringa upp kunden. Vid delning av ett objekt på sociala medier hämtas huvudbilden och kort information automatiskt och det skapas därmed en snygg presentation av lägenheten.

I detta projekt har vi skapat en enkel och tydlig webbplats som underlättar för besökarna att snabbt hitta viktig information samt för mäklarna i deras kontakt med sina kunder. När alla uppgifter är inmatade sker uppdateringar automatiskt och mäklarna kan koncentrera sig fullt ut på affärerna, vilket uppskattas av såväl dem själva som deras kunder. Som ni hör finns det mängder av möjligheter att framhäva den information som just ni tycker är viktig. Triggerfish jobbar gärna med fler mäklarfirmor och vi ser fram emot att skapa en webbplats som passar just era behov och önskemål!

brspec.se