Vi har förmånen att vara webbyrå åt Stockholms bästa mäklarbyrå – Bostadsrättsspecialisten. Webbplatsen är kopplad mot Vitec mäklarsystem vilket gör att de inte behöver lägga tid på att uppdatera webbplatsen.

Ska du sälja lägenhet i Stockholms innerstad bör du anlita Bostadsrättsspecialisten. Deras siffror är svåra att mäta sig med. Det är primärt deras två stjärnmäklare Magnus och Jan som drar de stora affärerna där de tillsammans har sålt för totalt 700 miljoner kronor de senaste 6 månaderna. De säljer i snitt 10 lägenheter per månad per person och har gjort det i många år. Få mäklare kan marknaden så bra som dem. Som de själva säger är de framfusiga, engagerade och intresserade.

Vi fick förmånen att bygga deras webbplats och målet var att de inte skulle behöva lägga ner en endaste minut på webbplatsen utan att den skulle vara ett självspelande piano. Eftersom de inte har tid att uppdatera sin webbplats har vi kopplat webbplatsen till 100% mot Vitec mäklarsystem. Förutom det hämtas flöden från sociala medier.
Vi har valt att fokusera på mobila besökare då de har en ung målgrupp som gärna besöker webbplatsen med mobiltelefonen.

Vi är imponerade över det tempo dessa herrar kör och stolta att vara deras webbyrå!
Gör gärna ett besök på deras webbplats.