Hemavan Alpint AB uppdaterar sin i särklass starkaste säljkanal hemavantarnaby.com med ett nytt utseende och en mängd nya funktioner. Den nya sajten gör det lättare för besökaren att ta del av information och bokning på ett inspirerande och lätt sätt. Nya hemavantarnaby.com är även fullt responsiv vilket innebär att den fungerar lika bra i datorn, läsplattan och i mobilen.

hemavantarnaby-triggerfishhemavantarnaby.com kan gästen boka hela sin skidsemester med flygresa, boende, skidpass, skidhyra och skidskola på ett och samma ställe. Den nya webben har fått ett helt nytt utseende där inspirerande bilder – och filmer har fått ett större utrymme samt att den nya designen fungerar lika bra i datorn, surfplattan och mobilen.

– Hemavantarnaby.com är vår i särklass starkaste säljkanal där både antalet besök och våra försäljningssiffror har ökat kraftigt den senaste tiden. Det kändes därför självklart för oss att utveckla webben med ett nytt utseende och nya funktioner som ska ge en ökad användarvänlighet för våra gäster, säger Pontus Lindh, Marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB.

Under förra året ökade antalet besök på sajten med 25 % (aug-aug) i jämförelse med samma period året innan. Det ökade besökarantalet kommer främst från Stockholmsområdet där man nu ser stor potential till ytterligare ökning kommande säsong.

– En av de nya funktionerna på sajten är en flygmodul där våra besökare numera kan boka hela sin vistelse inklusive flygbiljetter till rabatterade priser direkt på sajten. Med en flygplats mitt i byn är vi unika och därför känns det väldigt bra att vi tillsammans med Nextjet har hittat en lösning där vi tillsammans kan få fler att upptäcka våra riktiga fjäll och enkelheten att ta flyget till sin skidsemester. Vi har ju faktiskt Sveriges kortaste flygtransfer, säger Pontus Lindh, Marknadsansvarig på Hemavan Alpint AB.

Den nya sajten är framtagen tillsammans med Triggerfish, en webbyrå med bas i Stockholm som specialiserat sig på WordPress.

– Att få jobba med en så pass rolig och utvecklande destination som Hemavan Tärnaby har varit givande, utmanade och roligt för hela teamet. Dagens webbesökare är krävande när det gäller tillgänglighet och man ser det som en självklarhet att kunna genomföra köp av samtliga erbjudanden. Vårt mål och fokus har varit att ge inspiration till att besöka Hemavan Tärnaby samt driva försäljning av alla erbjudanden. Vi hoppas att webbplatsen kan bidra till många lyckade säsonger för Hemavan Alpint AB, säger Jakob Pernvik på Triggerfish AB.

För mer information kontakta:

Pontus Lindh, Marknadsansvarig Hemavan Alpint AB
Tel: 070-894 76 60
E-post: pontus.lindh@hemavantarnaby.com

Jakob Pernvik, VD Triggerfish AB
Tel: 070-6055963
E-post: jakob.pernvik@triggerfish.se