Vi är stolt samarbetspartner till Maskrosbarn, nedan pressmeddelande från Maskrosbarn gick ut idag.

Sedan maj 2013 är Webbyrån Triggerfish Officiell partner till Maskrosbarn. Samarbetet innebär att Triggerfish, kostnadsfritt, designar och producerar den nya webbplatsen och dessutom erbjuder långsiktig support och vidareutveckling. Fokus för den nya webbplatsen är huvudmålgruppen, alla maskrosbarn, formspråket riktar sig till ungdomar precis som informationen, chatten och flöden från sociala kanaler. Nya funktioner på hemsidan är bl.a. bättre donationsmöjligheter online, tydligare struktur på informationssidorna och dessutom en ny företagssida med bra exponeringsmöjligheter för samarbetspartners.

“Vår nya hemsida ger oss många bra verktyg i vår utvecklingsprocess och förhoppningsvis når vi, med tydligare information, ut till och kan hjälpa fler ungdomar. I Triggerfish har vi funnit en engagerad och professionell samarbetspartner som stöttar oss till 100 procent och mer därtill! De har en stor flexibilitet och kan leverera allt ifrån små tips till en helhetslösning, något som gör oss som partner väldigt trygga.”
– Alexander Rosenberg, Projektledare sponsring och företagssamarbeten på Maskrosbarn

”Vi uppskattar det nära samarbete vi har med all personal på Maskrosbarn som ger oss energi och glädje. För oss har detta varit ett spännande projekt då alla i företaget varit involverade i alla steg och kommit med tankar och idéer på lösningar. Det känns bra att få bidra med vår kompetens och erfarenhet och vi hoppas att denna webbplats och vårt samarbete i förlängningen kan hjälpa fler Maskrosbarn att blomma ut!”
– Ann-Sofi Nääs, Projektledare på Triggerfish

Maskrosbarn är en ideell organisation som stödjer ungdomar som har föräldrar som missbrukar eller är psykiskt sjuka. Verksamheten grundandes av Therése Eriksson och Denise Madsen 2005 och innefattar bl.a. läger, olika former av stöd samt föreläsningar.

Kontakt Maskrosbarn

Alexander Rosenberg, Projektledare sponsring och företagssamarbeten
alexander@maskrosbarn.org