Triggerfish är stolt webbyrå till Maskrosbarn, en barnrättsorganisation som stödjer unga som har föräldrar som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk. För ett antal år sedan tog vi fram deras webbplats i WordPress och numera jobbar vi löpande med rådgivning, analys och vidareutveckling av webbplatsen.

Maskrosbarn är nämligen en organisation som ständigt växer och får nya digitala behov, vi uppskattar deras nytänkande och närvaro i framförallt ungdomarnas digitala kanaler.

Informationslunch för samarbetspartners

Häromveckan hölls en sommarlunch för Maskrosbarns företagspartners på Hilton Stockholm Slussen. Vi fick en uppdatering om organisationen, pågående projekt, visioner framåt och vi fick ta del av många lyckade samarbeten vilket varje CSR-ansvarig skulle njuta av att få inspireras av.

Mycket på gång

Maskrosbarn har en massa projekt och vidareutveckling på gång och är verkligen en positiv ideel organisation att stötta. De är duktiga på att lyssna på sina ”Maskrosbarns” behov och har genom detta uttökat antalet läger, antalet platser i deras program, veckoaktiviteter samt förbättrat kontakten med socialkontoren genom t.ex. att de ”pimpar socialkontor” så att det ska kännas lite mer välkomnande att komma dit.

De har även tagit fram en film, Klumpen i magen, som ger en bild av hur det är att leva med föräldrar som missbrukar eller är psykiskt sjuka. En fin och gripande produktion.

Om du eller ditt företag också blir intresserade av att stötta Maskrosbarn rekommenderar vi att du pratar med Alexander Rosenberg, samarbetsansvarig, alexander@maskrosbarn.org, 0707766284.

Tack Maskrosbarn för ett bra samarbete!