Det råder full aktivitet på Triggerfish kontor nu. Vi har många projekt igång och en spännande och rolig vår framför oss. I veckan som gått fick några av våra uppdrag äntligen synas för den offentliga publiken.

Triggerfish har alltid pågående projekt i olika faser, men just nu lyser flitens lampa lite extra på kontoret för att slutföra webbplatser på bästa möjliga sätt inför lansering. Den senaste veckan har vi lanserat tre nya snygga webbplatser:

Efter att under flera månader ha sett ett projekt successivt växa fram är det lika fantastiskt varje gång en webbplats lanseras. Tillsammans med våra kunder vill vi känna oss nöjda och stolta över webbplatsen så bakom en lyckad lansering ligger även hårt arbete. Därför blir det jubel på kontoret och en känsla av både glädje och lättnad när webbplatsen är live och vi läser alla fina kommentarer som vi får från våra kunder efter ett bra samarbete.

Vi arbetar varje dag för att förverkliga drömmar och visioner om webbplatser och när dessa blir till verklighet värmer det såklart extra mycket i våra WordPress-hjärtan. En lansering är en stor dag för alla involverade och det spelar ingen roll hur många hundra webbplatser vi har lanserat under åren, varje webbplats och känsla är unik.

Nu ska vi njuta av helgen och sedan väntar nya utmaningar!