Nu har vi lanserat nya, snygga frostbite.com med en massa cool funktionalitet och snyggt innehåll.

Frostbite är en del av Dice och EA och har tagit fram en av dataspelsvärldens främsta spelmotorer, den senaste versionen heter Frostbite 3 och motorn har använts i spel som Battlefield, Need for Speed, Army of two: Devil´s Cartel  och Medal of Honor: Warfighter. Alltså många av världens största spel.

Frostbite.com är deras första officiella webbplats, det märktes att den var efterfrågad. Redan första dagen hade de fler besökare än vi tidigare varit med om på en lanseringsdag enligt google analytics. Nytt trafikrekord för oss här på Triggerfish, riktigt kul!

Siten har som primärt syfte att informera allmänheten om Frostbites spelmotor, bygga deras varumärke och locka duktiga medarbetare till deras växande organisation. Vi är speciellt nöjda med presentationen av alla deras feeds från sociala kanaler, ”connect”. Siten funkar bra i mobiler då den är responsiv.

Om du ”har vad som krävs” för att jobba på ett företag med högt driv som är i framkant tycker jag absolut att du ska ansöka. De är ett skönt gäng, riktigt vassa och drivna, har fantastisk utsikt från kontoret(samma som vi) och har en avslappnad dresscode. De har dessutom en systerstudio i Vancouver.

Siten har riktigt snygga bilder som fotografen Casper Hedberg tagit. Här kan man kolla in fler av hans snygga bilder www.kontinent.se och www.casperhedberg.com

Som ni förstår var detta ett superkul projekt som vi är riktigt glada att vi fick vara en del av. Stort tack till Jenny på dice, Carl, Anders, Jonas och Kristoffer på Frostbite.