Denna vecka har varit osedvanligt intensiv och rolig för oss. Vi har vunnit ett antal nya stora prestigetunga kunder och även lyckats lansera ett antal siter.

De nya kunderna är projekt som vi kommer att genomföra under våren och innefattar stora utmaningar både avseende kommunikation, kreativ höjd och smarta tekniska lösningar. Mer än så vill vi inte berätta.

Det senaste halvåret har vi sett en ökad efterfrågan på WordPress (något vi förutspått länge), vilket till stor del beror på att CMS:et utvecklats från en enklare bloggplattform till ett fullskaligt CMS. Vi tycker att det är kul att fler än vi förstår potentialen och det känns härligt att kunna hjälpa alla kunder med nya, fina webbplatser.

Lanseringar

Veckans största lansering är tradgardsriket.se, en stor trädgårdssite med över 600 trädgårdar som flyttats över från den gamla webbplatsen. Sedan lansering har många besökare varit inne och vi tror att kvinnan bakom webbplatsen, trädgårdsprofilen Gunnel Carlson, kommer att locka många fler att visa upp sina trädgårdar. Vi hoppas att alla trädgårdsentusiaster i Sverige deltar och inspireras på denna webbplats!

Vi har även lanserat grafair.se, en webbplats för er som vill gillar att smidigt och enkelt flyga, antingen affärsjet eller privat. Triggerfish testade ett av deras pontonplan i somras – en riktigt höjdare!

Underbart när vi har dessa positiva veckor som avslutas med Alla Hjärtans Dag.

Love and Light från Triggerfisharna