Fyra riktiga stjärnor har nyligen valt att joina oss på Triggerfish. Här är gänget som med sin gedigna kompetens nu blir en del av vår fortsatta resa framåt och uppåt. Välkomna!

Annie – Webbutvecklare

Annie är en stark lagspelare, har god hand med våra kunder och hennes smittande skratt hörs ända ut på gatan. Hon har senaste sju åren jobbat som fullstackutvecklare och produktägare på Widespace. Innan dess var hon på Klarna och under en tid ledde hon deras kundtjänst och team i Finland.

Andreas – Webbutvecklare

Andreas har de senaste fem åren jobbat på reklambyrån Granath där han var involverad i en rad olika projekt. Innan dess utbildade han sig på Linköpings Universitet. Andreas är en trygg och stabil utvecklare som alltid hittar en lösning på kundens utmaning.

Monir – Senior kundprojektledare

Monir kommer senast från webbyrån Stormfors där hon de tre sista åren jobbat som projektledare. Innan dess var hon Verksamhetschef på FoxPublish (en del av Vitec koncernen) i åtta år. Monir har en enorm förmåga att se det positiva i alla lägen. Problem är till för att lösas (om de ens finns).

Oscar – UX/UI designer

Oscar kommer från en av Triggerfish partners, The Store, där han varit designer de senaste fem åren. Innan dess pluggade han grafisk design och kommunikation. Summerad i ett ord så är han helt enkelt en stjärna.

Vill du också jobba hos oss? Lär mer om hur det är och vilka jobb som finns här!