2018 har Triggerfish redan fått in 4 nya anställda. Underbar känsla att få in nya kollegor och se hur de kommer in väl i teamet, våra processer och kundprojekt.

Malin Larsson – projektledare och kundansvarig

Malin kommer från kundsidan och varit många år på Swedavias marknadsavdelning och har bla. jobbat som ansvarig för deras sociala medier. Hon är nyligen utbildad på IHM inom digital marknadsföring. Malin gillar ordning och reda samt att ha kontroll på sina projekt.

Ivan Strömberg – projektledare och kundansvarig

Ivan har en gedigen bakgrund från branschen där han tidigare var delägare i webbyrån Stök. Hans bakgrund ligger inom trafikanskaffning, SEO och analytics och har jobbat många år på Web Guide Partner (WGP) som är en renodlad SEO byrå.

Panagiotis Pagoulatos (Panos) – webbutvecklare

Panos kommer från en reklambyrå som heter Futurniture och varit webbutvecklare hos dem i 7 år innan han anslöt sig till oss. Han har gjort flertalet komplexa webbprojekt och kommer in med hög energi, kunskap och engagemang.

Anton Söderdahl – webbutvecklare

Anton har i botten en utbildning som systemutvecklare och har senaste 10 åren jobbat på olika byråer som webbutvecklare. Senaste 5 åren på Awave och Webbyrå Konsulterna. Han kommer in med en djup kunskap om PHP och otaliga webbprojekt i ryggen.

Vill du också börja på Triggerfish? Skicka in din ansökan.