Till helgen går ett utav världens största WordPressevent av stapeln i London, WordCamp 2015. Triggerfish är självklart där för att ta del av och bidra med det senaste. Dessutom har vi bokat en intervju med grundaren Mike Little. 

På fredag åker hela teamet till London för att delta på på Wordcamp. Vi ser fram emot föreläsningar och seminarier om trender, säkerhetstänk, webbdesign, SEO, senaste nyheterna utveckling, strategier och visioner för WordPress som CMS och mycket mer. Vi har goda erfarenheter från WordCamp i Norrköping i fjol där vi var en av huvudsponsorerna men ser nu att vi vill ut och höra det senaste på den internationella scenen i takt med att vi blir allt vassare och vassare på WordPress.

Utöver att alla föreläsningar och seminarier så har vi fått förmånen att träffa Mike Little, en av WordPress grundare. Vi är spända och har massor av frågor på lut, vilka har du? Hör gärna av dig till Jakob så samlar han ihop alla frågor, jakob@triggerfish.se. Svaren och våra intryck kommer i bloggen efter hemkomst.

Dessutom tänkte vi hinna umgås och lära känna våra två nykomlingar till teamet, Joi och Marcus, än bättre. Det känns kul och lyxigt att få göra i London och en viktig del i att bli den bästa WordPresswebbyrån i Sverige. Fortbildning och trivsel på jobbet är viktiga nyckelfaktorer för oss.