Tomas Wallin, även kallad ”Kapten Våffla”, ”Poopas” eller kort och gott ”Tompi”, är en riktig stämningshöjare på kontoret som får oss alla att skratta varje dag.

Tomas började praktisera på Triggerfish 2009 men charmade oss rejält och blev snabbt anställd. Sedan dess jobbar han som utvecklare med produktansvar för vårt egna CMS – Triggerweb. Han har också snabbt blivit en mästare på att leverera nya träffsäkra kundprojekt i WordPress. Några exempel på webbplatser Tomas utvecklat är Klara Grundskola, Villa Söderås, Hotell Arkad och Andersson Company.

När Tomas inte knackar kod umgås han helst av allt med vänner – gärna på någon klubb eller konsert med en öl i handen. Annars kollar han gärna på film eller plöjer igenom några av de senaste, hippaste tv-serierna.

För något år sedan köpte Tomas sin första lägenhet och numer står han gärna vid sin spis och lagar mat. På tallriken finns allt som oftast olika varianter av korv tillsammans med pasta och crème fraiche. Det är Tomas specialitet!

En annan specialitet han har är att göra sin egen tolkning av det svenska språket. Det är inte ofta det blir helt rätt men det är helt ok för oss – vi gillar Tomas precis som han är.