Lugn, social, glad och stabil tjej som håller våra kunder i handen genom våra projekt. En klippa helt enkelt. 

Therese Öberg, även kallad Tessan, kom till oss från en av våra kunder;  SSIF – Stockholms Studenters IF. Där var hon ansvarig för deras webbplatser och såg Triggerfish ”från andra sidan”.

Hon arbetar som projektledare och driver våra kundprojekt framåt på ett handfast och uppskattat vis. På sistone ligger hon bakom projekt såsom; Zanita, Bostadsrättsspecialisten, Eazystock, Tyréns företags blogg, Barnrättsdagarna, Dags att prata om sexuella övergrepp och många fler.

Tessan har läst Medie- och kommunikationsvetenskapsprogrammet i Jönköping och även fått in en utbytestermin i Singapore där hon fokuserade på kurser inom marknadsföring, kreativitet och skrivande. Dessutom har hon en bakgrund som ryttare på elitnivå.

Tessan kan nog bäst beskrivas med ordet glad. Hon har alltid ett glatt tillrop i bakfickan, glimten i ögat eller en påse choklad från en av hennes många resor som teamet bjuds på (speciellt om vi jobbat extra hårt).

Hon gillar att resa till Halmstad (hennes hemstad) och tillbringar gärna somrarna i Gessles kvarter.

Hon är en av få personer som rest så mycket att hon lyckats träffa in att ha med fel pass till flygplatsen just den första april. Hennes reskamrater som väntade på andra sidan jorden trodde att det var ett skämt ända tills planet landade, utan Tessan.

När hon inte reser eller hjälper våra kunder så möblerar hon i sin härliga lägenhet på Lidingö, umgås med några av hennes många vänner, tränar eller upptäcker Stockholm.

Vi hoppas att du också får möjlighet att jobba med Tessan i något spännande projekt, vi på Triggerfish tycker att det är ett sant nöje!