Veckans medarbetare på webbyrån är Per Forsberg. En stjärna med glimten i ögat som alltid har en smart lösning i bakfickan på sina svarta stuprörsjeans.

per-forsberg2

Ni känner honom som killen med kepsen. Ingen har sett honom utan keps trots att vi jobbat med Per i snart 8 år. Per är den där personen som blir äckligt bra på allt han tar sig an; t.ex. skateboard, fotboll, golf (har noll i handikapp) och snowboard. Nu börjar han slå Micke i badminton – en mindre sensation då Micke sägs vara bäst på alla sporter som börjar på B.

Det vi gillar med Per är hans dedikerade inställning till teamet och våra kunder. Har han sagt att något skall bli gjort så löser han det oavsett vad som krävs. Han har ett öga för färg och form vilket gör att hans front-end uppdrag alltid har den högsta kvalitetsnivån. När vi stöter på kunder som är “pixelryttare” har man sällan något att säga om Pers projekt. Han är lugnet själv. Han glider in på kontoret med ett lugn och självklarhet som få. Trots rötterna på Lidingö så smälter han bäst in på söder nuförtiden.

När han inte jobbar hänger han gärna på fotografiska, med Sofi eller på någon konsert. När han inte är ute och hänger i hipsterkvarteren ser han gärna en film eller dokumentär. Per har sett de flesta krigsdokumentärer och det Per inte vet om krig är definitivt inte värt att veta.