Låt oss presentera en finstämd person som trummar på både tangentbord och trumset. Dessutom har han ett hjärta av guld och ett skägg värt sin vikt i detsamma. 

Niklas Forsberg, även kallad Nicke, har sina rötter i Trollhättan men bor sedan några år tillbaks i Stockholm. Det är vi på Triggerfish speciellt glada för. Vi är ändå gladare att vi lyckades locka denna duktiga frilansare till oss och kan stoltsera med ännu en senior utvecklare i teamet, Nicke har över 10 års erfarenhet av WordPress. Han har tidigare jobbat på webbyrårer som CloudNine men var framförallt en eftertraktad frilansare. Exempel på uppdrag han gjorde innan han kom till oss var xxl.se och op5.com.

Nicke gillar att ta hand om våra kunder och är verkligen serviceminded. Han är en riktigt duktig frontendutvecklare som har en känsla för design och funktion. Hans favoritord är absolut, cool och mäktigt.

När han inte knackar kod på Triggerfish lirar han trummor i Jesus Chrüsler Supercar och Elin Ruths band. Han är även stolt pappa till Love som föddes 2015.

Så här kan det se ut när han är in action på trummorna.