Micke började på Triggerfish för ca. 8 år sedan. Då var han en junior utvecklare och arbetade med support och domänfrågor.

Idag har vi svårt att hitta bra nog titel för honom men försöker benämna honom som WordPress strateg, arkitekt, teknikchef, teknisk säljchef, supportansvarig. Han har utvecklats enormt. Kruxxet är att Micke typ gör allt och trivs med detta. Det finns ingen som i sin dagliga vardag slängs från ytterligheter som Micke. Man kan krasst säga att han är spindeln i nätet på Triggerfish. Vi brukar säga att det Micke inte vet, är inte värt att veta.

Vad kan vi då säga om Micke? Han har ett brutalt ärligt och rakt sätt att ta sig an kunder när de behöver antingen hjälp med sina krav eller hur man skall hantera sin webbplats. På senare år har han blivit allt bättre på att förstå hur WordPress kan användas och nyttas på bästa möjliga vis i komplexa projekt.

Ett annat ord som ofta dyker upp är dedikerad. Mest kända historien är när en kund hörde av sig på 00.30 på nyårsafton (man kan undra varför….) och Micke inom 1 minut hörde av sig och säger “I fix” och löser problemet.

mickes-hoj-300x300

Micke sätter ofta stämningen på kontoret på gott och ont. Är han glad blir alla glada, är han lite sur – ja då märks det.

Vad gillar Micke att göra när han inte jobbar?
Han älskar motorcyklar och spenderar under sommarhalvåret helst sin lediga tid tillsammans med sin nya Kawasaki Z1000 SX. Under vinterhalvåret, när längtan efter hojen är som störst, sitter han ofta i timmar och plöjer igenom motorcykelklipp (och även en hel del annat) på YouTube.

När han ska koppla av går han helst ut och tar en cigg och kaffe. De flesta kvällar avslutas i soffan med ett avsnitt av Top Gear, en UFC-match eller ett intressant program på Discovery Channel.

Micke är egentligen inte speciellt förtjust i att motionera men när han måste sysslar han helst med badminton eller discgolf. Han har under det senaste året även kommit igång med löpning och har nu bestämt sig för att vara med och springa ett 10 km lopp i november. Lycka till!