Marcus eller ”Macke” som han kallas är en riktig skön kille som kom till oss i början av 2015. Han har en mycket bred och härlig Värmländska och har med sin underfundiga humor och sjuka historier snabbt kommit in i Triggerfish team.

Han kommer tidigare från webbyrån Trafficlight och varumärkesbyrån Cabomba. Macke är vad man kan säga ”allround” inom webb på ett sätt som vi på Triggerfish aldrig sett innan vilket innebär att han är lika bra utvecklare som designer. En hybrid helt enkelt. Sen är är han galet snabb, kan mer om SEO än de flesta och har stenkoll på de senaste verktygen och trenderna. En nytänkare som inte är rädd för att testa nytt helt enkelt.

Han har tidigare varit med och producerat Gallerian.se och här hos oss på Triggerfish har han mycket på gång men inget som publikt snurrar runt i cyberrymden ännu.

När man pratar med Macke så får man reda på att han har varit bäst på allt möjligt i livet. Tex. Så var han rankad topp 5 i Europa i Diablo 3 samt att han har tävlat i Badminton. Han älskar Tinder och är fisketokig. Vi lär oss något nytt varje dag och tycker att det är superkul att få umgås med denna härliga värmlänning varje vardag.