Malin Svensson började jobba med Triggerfish för ca. 4 år sedan och har sedan dess varit en ovärderlig person i teamet.

När all design är klar och webbplatsen är producerad, då börjar Malins arbete. Att säkerställa att webbplatsen har rätt content, att den ser ut såsom skisserna, att den är on-page optimerad, att re-write map skapas, göra användar- och funktionstester och se till att allt blir klart i tid. Det är de sista centimeterna som är de jobbigaste och Malin driver otröstligt varje projektet i mål tills våra kunder är nöjda och glada. Malin har även kontakt med de flesta av våra kunder via supporten som hon styr och fördelar med precision och snabbhet.

Vem är då Malin?

En timid, lugn, vänlig, noggrann och plikttrogen person är de ord vi plockar fram när vi beskriver Malin. Dessutom är hon extremt effektiv och det är få som utför administrativa uppgifter så snabbt som Malin.

flisan-300x300

Malin är en sann djurvän och hon ger extra mycket kärlek till katter. Hennes katt Flisan kommer från Katthemmet i Vaxholm och Malin var pådrivande i att Triggerfish sponsrade deras nya webbplats. Malin har även tagit de flesta bilderna på http://www.katthem.nu.

Andra stora passionen är fotografering. Att med kameran i handen fånga ögonblick, vackra motiv och ta det där perfekta fotot. Det gillar Malin. Hennes vackra bilder kan du se här: http://www.malinsvensson.com.