Christ är kontorets egen stil-, form- och färggud.

Christian Lechner, även kallad Christ, är utbildad programmerare som utvecklats(!) till kontorets egen stilguru med järnkoll på de senaste webbtrenderna, färg, form och vad som konverterar. Christian har designat väldigt många av de webbplatser som vi producerat. Om jag hade varit honom hade jag varit riktigt stolt vid en genomgång, det måste röra sig om 300-400 stycken. Christian har nämligen jobbat nästan tio år på Triggerfish. Han har sett många Triggerfishare komma och gå, flera version av Triggerweb och vår resa till att bli en ledande webbyrå i Stockholm.

Om Christian inte hade jobbat med webb hade han nog drivit en egen restaurang eller café. Han är vår egen barista och kan skapa de mest underbara kaffekreationer med vår kaffemaskin för att inte tala om när det kommer till rengöringen, ingen har en så god hand med kaffemaskinen som Christian. Christian är inte bara generös med kaffet, han bjuder även på hemgjorda chokladpraliner eller mammabakad apfelstrudel, paprikahalvor eller andra läckerheter. Han är även mannen bakom frukostschemat, en trevlig fredagstradition.

När helst vi behöver lätta upp stämningen på kontoret brukar Christian bjuda på ett skratt, någon oväntad ljudeffekt eller plocka fram partytricks som ”hissen” eller ”rulltrappan”.

Christian gillar citybreaks i storstäder, han kommer alltid hem med en massa härliga mathistorier, godsaker och hans instagramkonto är fullt av färgglada och härliga upplevelser från fjärran land. Christian är lite utav en livsnjutare med förmåga att njuta av vardagen här hemma, man får nästan känslan av att han njuter av Stockholm precis på samma sätt som han uppskattar Barcelona, Istanbul, NYC eller andra semesterstäder.

Förutom att Christian är rolig, generös, prestigelös, omtänksam och bra på att laga mat har han stil och är alltid väldigt välklädd och snygg på ett avslappnat med troligen väldigt genomtänkt sätt.

/Ann-Sofi